Mașini din Germania, imposibil de înmatriculat în România! Atenție la capcana samsarilor!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
21/06/2018, 17:11
Mașini din Germania, imposibil de înmatriculat în România! Atenție la capcana samsarilor!
Masini din Germania imposibil de înmatriculat

Specialiștii avertizează asupra unei capcane în care pot pica șoferii care cumpără mașini date spre casare în Germania și care sunt imposibil de înamtriculat în România! Samsarii nu vor spune niciodată adevărul clienților.

Cumpărătorii de astfel de mașini second hand trebuie să fie foarte atenți! Pe talonul mașinii nu trebuie să fie aplicată o ştampilă pentru „casare/dezmembrări“ (Verwertungsnachweis lag vor)  atenţionează specialiştii, care spun că o astfel de maşină este aproape imposibil de repus în circulaţie în ţara noastră, deşi poate fi în stare de funcţionare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mașinile date spre casare în Germania, imposibil de înmatriculat în România

”Românii nu ar trebui să cumpere maşini aduse de afară care nu au în acel moment certificatul de autenticitate şi nu ar trebui să dea banii pe o maşină până nu primesc şi certificatul fiscal. Samsarii se dau ocupaţi după ce şi-au văzut banii, iar cumpărătorii rămân mult timp cu maşină neînmatriculată“, atrage atenţia un specialist.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×