Marius Tucă Show revine la televizor! Când apare prima ediție cu Nadia Comăneci!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 17:07
Marius Tucă Show revine la televizor! Când apare prima ediție cu Nadia Comăneci!
Prezentatorul va avea parte și de o altă bucurie, fiind față în față cu marea campioană a României, pentru prima dată după 18 ani.

Celebrul prezentator a dispărut de câțiva ani din viața publică, însă acesta va reveni în forță la televizor! Marius Tucă Show se întoarce pe micile ecrane, iar în prima ediție invitat special îi va fi Nadia Comăneci. Moderatorul, în urmă cu 20 de ani, era unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România. Și, chiar dacă ajunsese în vârful piramidei, prezentatorul a decis de câțiva ani să dispară complet din lumina reflectoarelor. În urmă că puțin timp, Marius Tucă declara cu regret că hotărârea de a părăsi televiziunea a fost nefericită. ”Într-o mare măsură aş schimba multe dintre lucrurile din trecut.

Unul ar fi că nu mi-am făcut televiziunea mea, în ‘99, când toată lumea trăgea de mine să o fac, dar cred că eram cel mai bine plătit jurnalist pe vremea aia şi era aşa o comoditate legată de bani, de popularitate şi am tot amânat. Dar atunci ar fi fost cel mai bun moment. Acum e foarte greu, sunt vremuri grele”, a declarat moderatorul TV.

Marius Tucă Show revine la televizor! Prima ediție va apărea marți, 11 decembrie, iar invitat special va fi Nadia Comăneci

marius tuca show revine la televizor prima editie nadia comaneci marti, 11 decembrie, 0ra 20
Marius Tucă Show se întoarce pe micile ecrane, iar în prima ediție invitat special îi va fi Nadia Comăneci.

În continuare, acesta a confirmat că există afaceri în care a investit, una dintre ele fiind Radio Smart. ” Eram un ziarist plătit cu zeci de mii de dolari pe lună, chiar nu aveam ce face cu banii. Există şi afaceri în care am investit foarte mult pentru că voiam să fac ceva cu banii, dar la primele investiţia a fost foarte mică. Şi acum nu vă gândiţi că am conturi pline cu bani, nu, căci am investit de-a lungul timpului în tot felul de chestii şi în ceea ce se numeşte un nou început în presă: Radio Smart”, a adăugat prezentatorul.

Așadar, emisiunea eveniment a lui Marius Tucă va putea fi urmărită marți, 11 decembrie, de la ora 20:00, aceasta fiind prima dintr-un șir de ediții speciale ce vor fi difuzate pe Pro Sport de-a lungul lunii decembrie. De altfel, prezentatorul va avea parte și de o altă bucurie, fiind față în față cu marea campioană a României, pentru prima dată după 18 ani, potrivitprosport.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×