Mario Iorgulescu s-a trezit din comă. Starea lui de sănătate, în ameliorare

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 08:32
Mario Iorgulescu s-a trezit din comă. Starea lui de sănătate, în ameliorare
Mario Iorgulescu a ieșit din comă, dar încă nu poate fi audiat de procurori. Sursa foto: spynews.ro/ Digi FM. Colaj: Fanatik

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă și se simte mai bine, scrie presa centrală. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a fost transferat pe 23 septembrie la un spital din străinătate, la cererea expresă a familiei sale. Băiatul lui Gino Iorgulescu a suferit un accident rutier în noaptea de 8 septembrie, în urma căruia a murit un tânăr în vârstă de 25 de ani, tată a doi copii.

Mario Iorgulescu nu mai e în comă

Conform datelor din anchetă, Mario consumase alcool și droguri și conducea cu viteză foarte mare în momentul în care a intrat din plin în mașina în care se afla victima sa, Dany Vicol. Băiatul președintelui LPF a fost dus de urgență la spital, în stare foarte gravă, iar familia a crezut că îl poate pierde în orice clipă. După aproape două săptămâni în care a fost internat la Spitalul Elias, familia a decis să îl ducă pe băiat în altă țară unde șansele să fie readus pe picioare sunt mai mari.

Tânărul se simte mai bine acum. A fost deconectat de la aparate și a început să mănânce, informează antena3.ro. Mario ar urma, în mod teoretic, să facă ani grei de pușcărie având în vedere că a consumat alcool înainte să se urce la volan și droguri.

mario iorgulescu
Iorgulescu Jr. a fost transferat la un spital din străinătate pe 23 septembrie 2019, la cererea familiei. Tânărul va fi audiat în dosarul accidentului pe care l-a provocat în noaptea de 8 septembrie. Sursa foto: digi24.ro

Ce se întâmplă cu dosarul penal al lui Mario: procurorii nu îl pot audia încă

Procurorii ar putea merge pe mai multe variante în stabilirea adevărului în cazul accidentului din 8 septembrie, iar cea mai probabilă ar fi  să suspende audierea lui Mario până când starea de sănătate îi va permite să vorbească. De la spitalul în care este internat, autoritățile din România au primit următorul răspuns: „În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×