Mario Fresh dă Bacalaureatul! Ce alte vedete au emoții!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/06/2018, 12:27
Mario Fresh dă Bacalaureatul! Ce alte vedete au emoții! GALERIE FOTO
Iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, i-a fost alături în toată această perioadă și l-a încurajat constant. Astfel, Mario Fresh a reușit să trecă de probele scrise ale Bacalaureatului.

Emoții mari pentru Mario Fresh, care dă Bacalaureatul! Ginerele Andreei Esca a intrat la ora 9:00 la prima probă scrisă a Bacalaureatului 2018, cea la Limba și literatura română! Vezi AICI ce subiecte au picat la Limba și literatura română!

Anamaria Rosa, fiica regretatului interpret de muzică populară Aurelian Preda, dă și ea examentul de Bacalaureat 2018. la fel și fiica cântărețului Vali Vijelie, Caty.

Mario Fresh dă Bacalaureatul, la fel ca alți 127 de mii de elevi

Îndrăgita actriță Tania Popa are și ea emoții, însă pentru fiica ei, Daria. Tânăra s-a pregătit nu doar de Bacalaureat, dar și de admiterea la facultate. “Fiica mea vrea sa dea la doua specializari diferite, care nu au legatură una cu cealalta. Una dintre facultati va fi Psihologie, iar cealalta, Photo Video”, povestea Tania Popa în urmă cu ceva timp.

O alta vedetă al cărui copil dă Bacalaureatul este Mihai Dedu. Tânărul, care este și sportiv, a mărturisit că după Bacalaureat ar vrea să aleagă o facultate care să-l pregătească pentru munca în televiziune. Asta pentru că Matei Dedu își dorște să-și urmeze tatăl în carieră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×