Fiica Andreei Esca, examenul vieții! ”O să ne vedem la două săptămâni”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/06/2018, 12:40
Fiica Andreei Esca, examenul vieții! ”O să ne vedem la două săptămâni” GALERIE FOTO
Alexia Eram, relatie la distanta
Fiica Andreei Esca urmează să plece la studii în Marea Britanie! Adevăratul examen însă de-abia acum urmează! Alexia este îndrăgostită până peste cap de cântărețul Mario Fresh, cu care are o relație de doi ani. Cei doi tineri urmează însă să vadă dacă relația lor va merge și la distanță! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!
Deși cei doi au fost preveniți că relația la distanță nu va funcționa, ei nu sunt speriați de acest lucru, ci au recunoscut că sunt îndrăgostiți până peste cap. Alexia se declară convinsă că distanța nu le va pune relația în pericol și susține că este hotărâtă să se întoarcă în România o dată la două săptămâni, iar în momentele în care acest lucru nu va fi posibil, Mario o va vizita la Londra.

Alexia Eram este sigură pe iubirea ei! ”Avem încredere unul în altul”

”O să ne vedem la două săptămâni, fie că vin eu în România sau vine el la mine. Eu am început, eu i-am scris. Îmi plăcea foarte mult de el… La Londra o să fac marketing, publicitate. Suntem foarte siguri pe iubirea noastră, facem doi ani împreună. Avem încredere unul în altul, este cel mai important lucru, mai ales dacă suntem în orașe sau țări diferite. Mario a fost cel care a zis primul „Te iubesc” și i-am răspuns cu același lucru, a fost foarte frumos”, a mărturisit Alexia.
La rândul lui, Mario a declarat că vor reuși să treacă peste această provocare. ”Va fi o perioadă care mă va întrista, chiar ne dorim să facem asta, să trecem cu bine, iar atâta timp cât ne iubim, va fi bine. 90% din prietenii mei îmi spun că nu o să ne țină relația la distanță. Îmi impun ei mie, ce o să fie o să fie. Atâta timp cât comunicăm și avem încredere, e perfect. Și există video call! În presă am mințit, pentru că sunt niște întrebări porcoase, la care nu putem răspunde. La început primeam întrebări care nu-și aveau locul. Alexia a vrut să îmi spună că mă iubește înainte de a mă cunoaște!”, a spus Mario Fresh.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×