Vești bune pentru tinerii afaceriști din România! Au venit banii!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
20/06/2018, 17:31
Vești bune pentru tinerii afaceriști din România! Au venit banii!
Start-Up Nation 2017 a finantat tinerii antreprenori

Vești bune pentru tinerii antreprenori din România! Banii îi așteaptă pe cei care s-au încumetat să participe la programul Start-up Nation 2017!

Cei care au aplicat trebuie să depună cât mai repede cererile pentru că banii îi așteaptă. Declarația îi aparține ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Start-Up Nation 2017 le aduce bani antreprenorilor

”Start-up Nation se desfăşoară conform celor prognozate de noi: ultima cerere de plată, ca termen, 29 septembrie, ultima zi de plată, decembrie anul acesta. Au fost sunaţi absolut toţi cei care au aplicat în Start-up Nation 2017, astfel încât să fie consiliaţi şi să depună cât mai repede cererile de plată pentru că banii îi aşteaptă. Banii sunt în conturile băncilor partenere şi în contul agenţiilor regionale”Ministrul Comerţului a afirmat că pentru programul actual au fost depuse 8.470 de cereri, din care au fost plătite peste 2.000 aplicaţii. programul guvernamental va continua și în anul 2018!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×