Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare despre inundații: „Ape învolburate în curţile oamenilor”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 13:47
Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare despre inundații: „Ape învolburate în curţile oamenilor” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, nouă pofeție uluitoare!

Maria Ghiorghiu a adus o altă profeție oamenilor! Prevăzătoarea a anunțat un mare pericol, inundații vin dinspre zonele de sud-vest, nord-vest. În urmă cu două zile, acesteia i s-a dezvăluit prin vis faptul că lumea se va termina în curând. Femeia este cunoscută pentru previziunea tragediei din clubul Colectiv, unde nu mai puțin de 64 de tineri au ars de vii. „În această dimineață, trează fiind, aud glas care spune ceva tare îngrijorător.

Glasul spunea așa: „În condițiile în care depășește motoarele, respinge Obuzul, desigur și Nodul de cale ferată.” Clipă în care dragilor văd înspre Sud o cale ferată, iar pe trecerea de pe calea ferată, tocmai trecea un TANC.  Dragii mei, mi-e și frică să mă gândesc la astfel de momente, în care să ne confruntăm cu un posibil Război”, a spus aceasta despre sfârșitul lumii.

Maria Ghiorghiu, nouă profeție cutremurătoare: „Inundatii care vor face ravagii”

Maria Ghiorghiu a prezis, în cursul zilei de ieri, 20 februarie, că apele ne vor cuprinde. Prevăzătoarea a indicat faptul că vor urma inundații grave în special în părțile de sud-vest și nord-vest. „În aceasta după amiaza, în timp ce scriam aici pe Blog, văd înspre Sud -Vest,Nord -Vest, inundații grave. Vedeam ape tulburi pe străzi, vedeam ape tulburi și învolburate în curțile oamenilor. Prieteni dragi, vom auzi de astfel de INUNDAȚII grave, inundații care vor face ravagii acolo unde ele se vor produce. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne apere în fiecare clipă de toate dezastrele și de toate necazurile. Cu dragoste, Maria”, a scris pe blogul ei personal prevăzătoarea.

Maria Ghiorghiu, previziune teribilă! Inundații grave vor cuprinde țara!
Maria Ghiorghiu, previziune teribilă! Inundații grave vor cuprinde țara!

De asemenea, Maria Ghiorghiu a mai adus oamenilor viziunea României plină de sânge:

  • Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști
  • Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu.România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau.
  • Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×