Maria Ciobanu, probleme grave de sănătate: „Nu poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute”

Ana Chivu   
în Instant Articles
05/01/2019, 09:29
Maria Ciobanu, probleme grave de sănătate: „Nu poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute”
Maria Ciobanu are probleme grave de sănătate!

Maria Ciobanu a ajuns de urgență la spital, în America, din cauza unor probleme grave de sănătate. Iubita cântăreață se află acum în America, unde este atent îngrijită, din păcate, acum, trece prin cele mai grele momente. Starea precară de sănătate a determinat-o pe artistă să anuleze numeroase concerte care fuseseră programate.

Fanii Ciocârliei muzicii tradiționale românești au rămas șocați la veștile primite despre starea sa de sănăate. Din păcate, unele din prietenele apropiate ale Mariei Ciobanu au declarat că are dureri de cap și nu mai poate sta în picioare mai mult de 20 de minute.

Maria Ciobanu, de urgență la spital: „Este bolnava!”

Din păcate, Maria Ciobanu a ajuns de urgență la spital, în America, unde se afla, din cauza unor probleme grave de sănătate. Cunoscuta artistă a acuzat stări de oboseală acute, dureri cumplite și palpițații. „Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sanatate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stari acute de oboseala, dureri de cap si nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiratie greoaie si palpitatii.

Maria Ciobanu, Ciocârlia muzicii tradiționale românești
Maria Ciobanu, Ciocârlia muzicii tradiționale românești

De aceea, familia a preferat sa o trimita in America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o trateaza de un an si jumatate. In momentul in care a vazut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a facut analizelele si i-a explicat ca nu mai are voie sa faca, timp de patru-cinci luni de acum inainte, niciun zbor cu avionul pana in tara, pentru ca situatia in care se afla nu ii permite. Mai rau, poate avea consecinte ingrozitoare, poate asemanatoare cu accidentul vascular din vara, atunci cand si-a pierdut temporar memoria”, au conformat unele din prietenele apropiate ale Mariei Ciobanu despre starea de sănătate a artistei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×