Marea bătălie din finala Asia Express, sezonul 2! CRBL, Oase, Ruby și Robert se luptă pentru marele premiu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 21:28
Marea bătălie din finala Asia Express, sezonul 2! CRBL, Oase, Ruby și Robert se luptă pentru marele premiu GALERIE FOTO

Marea finală de la Asia Express este astăzi, 16 aprilie! Toți au visat să ajungă până aici, însă, doar echipele formate din CRBL, Oase și Ruby alături de iubitul ei, Robert, au ajuns atât de departe în show-ul de aventură. Maratonul finalei va dubla provocările pentru finaliștii care au suportat condițiile aprige și probele extrem de grele.  Oare cine va câștiga sezonul acesta din Asia Express? În seara aceasta, Gina Pistol va da startul pentru ultima cursă a celui de-al dilea sezon la The Gate of India, un monument iconic al Mumbaiului.

Marea finală Asia Express! Cine va câștiga sezonul 2?

Cele două echipe formate din CRBL, Oase, Ruby și Robert sunt la capătul drumului oferit de experiența Asia Express. Al doilea sezon a adus noi experiențe la care nimeni nu s-ar fi gândit. Vedetele au parte de probe foarte grele pentru a pune mâna pe premiul mult dorit de toți care au pus piciorul în curs de pe Drumul Elefantului.

„Sentimentul de a fi într-o finală e o combinaţie foarte frumoasă între mulţumire, fericire, mândrie, merit, muncă, stres. E un sentiment plăcut. La Asia Express nu ai cum să te trezeşti în finală. Ruby şi Robert sunt o echipă puternică, au ceva şi funcţionează. O să fie destul de greu ca noi să câştigăm“, mărturisesc CRBL şi Oase.

Marea Finală Asia Express. Cine va câștiga cel de-al doilea sezon?
Marea Finală Asia Express. Cine va câștiga cel de-al doilea sezon?

Ruby, despre finala de la Asia Express: „Nu ne vine să credem încă”

„Viaţa este plină de surprize, aşa a fost pentru noi până acum. Ne bucurăm din tot sufletul că am venit şi după atât de mult timp am ajuns în finală. Nu ne vine să credem încă, cred că va fi un joc greu, lung şi plin de surprize. Astăzi este o competiţie cu noi înşine“, este de părere Robert. „Lucrurile se întâmplă într-un ritm atât de alert încât nu realizăm multe. După ce se va termina vom conştientiza totul“, a adăugat şi Ruby.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×