Mara Bănică a ajuns la poliție, dar s-a lovit apoi de o altă problemă: „E un caz foarte grav. Mi-au spus că mă sună a doua zi”

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/11/2019, 20:34
Mara Bănică a ajuns la poliție, dar s-a lovit apoi de o altă problemă: „E un caz foarte grav. Mi-au spus că mă sună a doua zi”
Mara Bănică a fost la poliție. Sursa foto: spynews.ro

Mara Bănică a povestit în emisiunea Acces direct că a ajuns la poliție, fără să dea explicații despre ce a pățit. A ținut să menționeze că este vorba despre ceva grav și că i s-a promis că denunțul ei va fi luat în considerare și tratat cu seriozitate.

Mara Bănică a ajuns la poliție, dar nu a spus ce a pățit

Vorbind despre un caz prezentat în emisiunea prezentată de Mirela Boureanu Vaida la Antena 1, Mara s-a scăpat la un moment dat și a dat un exemplu din propria ei viață în legătură cu lentoarea cu care polițiștii se mișcă atunci când avem nevoie să fie acolo, pentru noi.

„Am depus o plângere la poliţie săptămâna trecută, la Secţia 8 şi nici mie nu mi-au dat număr de înregistrare. Poate îşi aminteşte domnul comandant… Mi-au spus că mă sună vineri. Nu m-au sunat! Pe mine care sunt la televizor şi sunt cunoscută… Ce pretenţii să am în Giurgiu…!”, a declarat Mara Bănică la Antena 1, scrie spynews.ro.

Mara Bănică: „Nu vreau să fac încă public cazul”

„Nu vreau să fac încă public cazul… E un caz foarte grav. Mi-au spus că mă sună a doua zi, vineri, la ora 11 să-mi spună dacă să ajung la Secţia 8 în jurul orei 11:30 sau 12. Cum te-au sunat pe tine m-ai sunat şi pe mine.. şi azi e marţi!”, a mai precizat jurnalista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×