Mara Bănică a ajuns la poliție, dar s-a lovit apoi de o altă problemă: „E un caz foarte grav. Mi-au spus că mă sună a doua zi”

Dan Suta  
înStiri mondene
12/11/2019, 20:34
Mara Bănică a ajuns la poliție, dar s-a lovit apoi de o altă problemă: „E un caz foarte grav. Mi-au spus că mă sună a doua zi”
Mara Bănică a fost la poliție. Sursa foto: spynews.ro

Mara Bănică a povestit în emisiunea Acces direct că a ajuns la poliție, fără să dea explicații despre ce a pățit. A ținut să menționeze că este vorba despre ceva grav și că i s-a promis că denunțul ei va fi luat în considerare și tratat cu seriozitate.

Mara Bănică a ajuns la poliție, dar nu a spus ce a pățit

Vorbind despre un caz prezentat în emisiunea prezentată de Mirela Boureanu Vaida la Antena 1, Mara s-a scăpat la un moment dat și a dat un exemplu din propria ei viață în legătură cu lentoarea cu care polițiștii se mișcă atunci când avem nevoie să fie acolo, pentru noi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Am depus o plângere la poliţie săptămâna trecută, la Secţia 8 şi nici mie nu mi-au dat număr de înregistrare. Poate îşi aminteşte domnul comandant… Mi-au spus că mă sună vineri. Nu m-au sunat! Pe mine care sunt la televizor şi sunt cunoscută… Ce pretenţii să am în Giurgiu…!”, a declarat Mara Bănică la Antena 1, scrie spynews.ro.

Mara Bănică: „Nu vreau să fac încă public cazul”

„Nu vreau să fac încă public cazul… E un caz foarte grav. Mi-au spus că mă sună a doua zi, vineri, la ora 11 să-mi spună dacă să ajung la Secţia 8 în jurul orei 11:30 sau 12. Cum te-au sunat pe tine m-ai sunat şi pe mine.. şi azi e marţi!”, a mai precizat jurnalista.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×