Magda Vasiliu, mesaj virulent după moartea lui Cristian Țopescu! ”Habar n-aveti!”

Claudiu I   
in Stiri mondene
16/05/2018, 12:48
Magda Vasiliu, mesaj virulent după moartea lui Cristian Țopescu! ”Habar n-aveti!”
Ce s-a întâmplat cu Cristian Țopescu înainte să moară. Dezvăluiri emoționante

Magda Vasiliu, mesaj virulent, după moartea regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu! Jurnalista este scoasă din sărite de televiziunile care pun niște ”copii necopți” să vorbească despre comentatorul sportiv care a murit la vârsta de 81 de ani.

“Mă uit la un post de stiri….Marele Cristian Țopescu s-a stins…Să pui o puștoaica să dea live despre cine a fost, ce a făcut și prin ce ni-l amintim pe inegalabilul Cristian Topescu e un sacrilegiu, o bătaie de joc… Domnișoara care n-are mai mult de 22-23 de ani ne spune cum își aminteste ea vocea inconfundabilă, ‘așa cum probabil și-o amintesc și multi dintre voi’…Păpușă, noi ne-o amintim altfel decat ți-o amintești tu…

Magda Vasiliu dă de pământ cu ”copiii necopți” care vorbesc despre Cristian Țopescu

Iar cei care decid să lase astfel de copii necopți sa vorbeasca la tv despre Cristian Țopescu ar trebui să arate ceva mai mult respect pentru un om care a fost și va ramane un reper….Respect! Și învățati ce-i ăla profesionalism, că habar n-aveti!”, a scris Magda Vasiliu pe contul de socializare.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.