Mesaj emoționant al Andreei Marin în memoria mentorului său, Cristian Țopescu

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/05/2018, 08:51
Mesaj emoționant al Andreei Marin în memoria mentorului său, Cristian Țopescu
Mesajul emoționant al Andreei Marin pentru memoria mentorul său, Cristian Țopescu

Cristian Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani, în urma unui sto-cardio respirator. A fost mentorul multora, printre care și al Andreei Marin, care a colaborat cu el în urmă cu mulți ani, când a avut ptimul contact cu televiziunea. Vedeta a scris un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook, în memoria mentorului său.

„Omul de-a cărui voce m-am îndrăgostit înainte să-i cunosc chipul, atunci cand eram copil. Vocea cu har ce îți spunea o poveste inainte de orice competitie sportiva televizata, doar cateva vorbe si erau de ajuns sa te simti acolo, peste mari și țări, alaturi de sportivii nostri ce luptau pentru inca un titlu. Timbrul acela ce-ti transmitea emoție, dar si informație bine documentata, gandita, semn ca in spatele vocii era un om ce nu facea lucrurile la intamplare, ce-ti acorda respect, pentru ca tu il asculti, ca telespectator.

Mesajul emoționant al Andreei Marin în memoria mentorul său, Cristian Țopescu. ”Multumesc, drum bun printre stele”

La vremea aceea, nici nu știam ce înseamna cu adevărat televiziunea, nici gând să visez pe atunci ca voi avea șansa să lucrez si sa am eu insami, peste ani, o voce, cu atât mai puțin mi-am putut imagina că primul om de la centru ce-mi va oferi onoarea de a prezenta un format alaturi de el va fi chiar El: Cristian Țopescu. Mi-a dat încredere cand eram doar la inceput de drum, m-a invatat ce inseamna să te documentezi atent, cu respect pentru tine, pentru meseria ta si pentru cei ce iti ofera din timpul lor sa te priveasca, sa te asculte. Ultima noastra întalnire, surprinsă în fotografie, a fost totodată și ultima îmbrațisare, cu mult drag, a unui om, pe cât de mare și minunat, pe atat de modest. Multumesc, drum bun printre stele!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×