Luke Perry a fost înmormântat în Tennesse. La scurt timp a apărut certificatul de deces. Ce scrie pe acesta!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 13:19
Luke Perry a fost înmormântat în Tennesse. La scurt timp a apărut certificatul de deces. Ce scrie pe acesta! GALERIE FOTO
Iată care a fost cauza decesului actorului Luke Perry

Luke Perry a își va dormi somnul de veci în Tennesse. Starul din „Beverly Hills 90210” a murit în cursul zilei de 4 martie, la spitalul din Burbank, California, la câteva zile după ce a suferit un atac cerebral masic. Perry, pe numele său Coy Luther Perry al III-lea, s-a stins din viață la 52 de ani. Potrivit certificatului său de deces, cauza morții lui Luke Perry a fost: accident cerebrovasculat ischemic.

Care a fost cauza decesului actorului Luke Perry?

După înmormântarea actorului, s-a dezvăluit și adevărata cauză a decesului lui Luke Perry, aceasta este accident cerebrovascular ischemic. Din păcate, fanii unuia dintre cele mai actuale seriale în care juca, Riverdale, au trebuit să-i spună adio personajului său. Logodnica sa este sfâșiată de durere, astfel că după primele clipe ale veștii teribile a lăsat un mesaj pentru fanii actorului. „Ultimii 11 ani și jumătate alături de Luke au fost cei mai fericiti ani ai vietii mele si sunt recunoscatoare pentru asta.

De asemenea, vreau să le mulțumesc copiilor, familiei și prietenilor pentru dragostea și sprijinul lor. Vreau să-mi exprim recunoștința față de toată lumea pentru transmiterea iubirii și sprijinului lor. oveștile nenumărate despre generozitatea și bunătatea lui Luke au fost pentru mine o mare sursă de consolare în acestă perioadă foarte dificilă”, a mai spus Bauer.

Luke Perry, cauza decesului
Luke Perry, cauza decesului

Fiica lui Luke Perry, despre moartea tatălui său

Sophie, care are doar 18 ani, a rămas acum fără tatăl ei. Aceasta i-a emoționat pe fanii lui Luke Perry cu un mesaj deosebit la adresa tatălui său. „În ultima săptămână s-au întâmplat foarte multe lucruri pentru mine. Totul s-a întâmplat foarte repede. M-am întors din Malawi pentru a fi alături de familia mea. În ultimele 24 de ore am primit copleşitor de multe mesaje de susţinere. Nu pot să răspund individual la sutele de mesaje frumoase, dar le-am citit pe toate şi apreciez gestul fiecărui om care a trimis mesaje pozitive mie şi familiei mele.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×