Surpriză! Am aflat cine e, de fapt, Carla’s Dreams! ALUNIŢA l-a dat de gol, în timpul concertului! E un artist celebru din România

în Reality show
03/02/2018, 12:00
Surpriză! Am aflat cine e, de fapt, Carla’s Dreams!  ALUNIŢA l-a dat de gol, în timpul concertului! E un artist celebru din România GALERIE FOTO
Dacă te-ai întrebat cine este Carla's Dreams, noi avem acum răspunsul

Surpriză de proporţii! Carla’s Dreams nu este Andrei Ţăruş, aşa cum s-a crezut iniţial şi aşa cum au anunţat cu surle şi trâmbiţe ruşii de la life.ru! A fost nevoie de o aluniţă pentru a desluşi marele mister al identității solistului Carla’s Dreams!

S-a întâmplat în timpul unui concert susţinut în urmă cu ceva vreme. Printre artiştii invitaţi să cânte s-au numărat Delia, Viţa de Vie, Coma, Macanache, Zdob şi Zdub, Taraf de Haidouks şi, nu în ultimul rând, Carla’s Dreams!

Cine este Carla’s Dreams, de fapt

Vopseaua de pe faţa i-a dat niscaiva bătăi de cap solistului faimosei trupe basarabene şi, astfel, s-a putut vedea că interpretul are o aluniţă situată chiar în partea dreaptă a maxilarului. Aluniţă nu doar asemănătoare, dar identică – atât ca mărime, cât şi ca poziţionare – cu cea a lui… Roman Burlacă!

Roman Burlacă este un faimos artist basarabean, celebru în România. A recunoscut în urmă cu ceva vreme ca este membru al proiectului Carla’s Dreams şi au existat anumite speculaţii cum că ar fi chiar solistul. Fără nicio dovadă, însă! Până acum! Accesaţi galeria foto de mai sus şi vedeţi dovada: cine este Carla’s Dreams.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×