Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea de duminică, 17 martie. Vezi bonurile câștigătoare din februarie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/03/2019, 19:55
Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea de duminică, 17 martie. Vezi bonurile câștigătoare din februarie GALERIE FOTO
Când are loc extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale?

Tragerea la Loteria bonurilor fiscale va avea loc astăzi, 17 martie. La extragerile în cauză au participat bonuri fiscale care au fost emise în perioada 1 – 28 februarie 2019. Fondul de premiere al acesteia este de 1 milion de lei, iar din sumă vor urm asă fie acordate cel mult 100 de premii, conform Agerpres. Numărul cererilor de revendicare a trecut deja de 100, iar cea de a doua extragere este organizată pentru încă 100 de bonuri fiscale câștigătoare.

Loteria Bonurilor Fiscale. Duminică seară are loc extragerea

Rezultatele extragerii de azi, 17 martie, vor pute fi vizionate pe site-ul oficial al Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. “Loteria Română” (CNLR) pentru perioada minimă de 30 de zile. Dacă după depunerea cererilor de revendicare lista cuprinde cel mult 100 de cereri, persoanele care le-au depus vor împărți premiul de 1 milion de lei, desigur, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Noi nosocoși își pot pune la încercare soarta! Iată ce condiții trebuie să întrunești ca să poți să beneficiezi de premiul cel mare.  Câștigul anterior al unui participant a fost de 905 ron, în cursul zilei de 13 decembrie.

Pentru a putea fi considerat câștigător trebuie să îndeplinești neapărat condiția de a avea înscrise elementele obligatorii care demonstrează că bonul a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.  ”Arhitectura noului sistem, proiectată atât din punct de vedere hardware, cât și software de câtre specialiștii Loteriei Române, presupune și noi terminale de joc precum și un nou sistem central. Sistemul loteristic SILOR este unul flexibil și va permite Loteriei Române să-și dezvolte, în viitor, portofoliul de produse și să introducă, inclusiv, vânzarea în sistemul online”, a transmis Loteria Română.

Extragere azi, 17 martie, loteria bonurilor fiscale
Extragere azi, 17 martie, loteria bonurilor fiscale

Condiții pentru participarea la Loteria Bonurilor Fiscale

  • Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).
  • Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

„Tu doar adaugi bonurile și noi te anunțăm când ai câștigat la Loteria Bonurilor Fiscale. În total s-au adăugat bonuri în valoare de 40835817442 de Lei”,  arată site-ul oficial al Loteriei bonurilor fiscale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×