Logodnicul Ronei Hartner face dezvăluiri despre starea artistei! Prin ce trece acum

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 16:23
Logodnicul Ronei Hartner face dezvăluiri despre starea artistei! Prin ce trece acum GALERIE FOTO
Logodnicul Ronei Hartner vorbește despre starea de sănătate a artistei

Logodnicul Ronei Hartner face dezvăluiri despre starea de sănătate a artistei și despre cum se simte el în aceste clipe grele. Bărbatul i-a fost alături Ronei din momentul în care a aflat teribilul diagnostic și până când se va recupera în totalitate. Din păcate, Rona Hartner a aflat din întâmplare de boala de care suferă. Artista s-a simțit destul de rău, iar după consultația medicilor a aflat că are o tumoră pe colon.

Logodnicul Ronei Hartner, noi detalii despre starea artistei

Logodnicul Ronei Hartner oferă fanilor acesteia primele informații despre starea de sănătate a celebrei artiste. Herve a dezvăluit cum se recuperează după operații și cum a descoperit de tumora pe colon. „Se simțea ceva mai rău de câteva săptămâni. Se simțea obosită. La analize nu mai ieșea nimic care să zică că e grav. Pe măsură ce treceau ziele, starea ei se înrăutățea și am decis să mergem la spital. Au făcut analize și au detectat o tumoare. Când o persoană dragă trece prin așa ceva, te doare sufletul.

Rona se simte chiar mai bine decât înainte, pentru că avea răul acesta în interior și acum nu mai există. Deci atât mental, cât și fizic, și mi s-a părut strălucitoare, pentru că era eliberată de ceva, de acel rău care dormita în interiorul ei, o obosea, acum e eliberată. Se simte foarte bine, mai bine ca niciodată, a declarat Herve, iubitul Ronei.

Herve și Rona Hartner
Herve și Rona Hartner

Herve, logodnicul Ronei Hartner, despre operația artistei

„Această operație a fost pentru ea un nou început. A conștientizat că trebuie să trăiască viața mai destinsă… Va trece perioada de covalescență, se va simți mai bine. Noi doi ne dorim să cântăm muzică, să revenim pe micile ecrane. Nu știm în câte zile va putea reveni pe scenă, cred că va mai sta o săptămână în spital”, a spus Herve. Logodnicul ei a fost alături de artistă în cele mai grele momente din viață. Cei doi vor deveni soț și soție în luna mai a anului acestuia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×