Lidia Buble, goală la duș. Imaginea care a creat isterie printre fani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/10/2018, 11:42
Lidia Buble, goală la duș. Imaginea care a creat isterie printre fani GALERIE FOTO
Lidia Buble s-a pozat goală în duș!

Lidia Buble s-a pozat la duș! Cântăreața s-a pozat goală, creând imediat isterie printre fani. Artista se fotografiază în diferite ipostaze, arătând oamenilor care o admiră cum este îmbrăcată, ce mănâncă și cum arată o zi din viața ei, însă, de această dată a fost ceva special. În acest weekend, vedeta a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu ea abia ieșită din duș. Poza clar o are în prim-plan pe ea, în timp ce se arăta fanilor în toată splendoarea, chiar dacă trupul ei se reflecta în oglinda aburită.  Imaginea a strâns până în prezent 29.518 de aprecieri. Însă, chiar dacă aceasta s-a fotografiat cum a vrut, sperând poate să fie mulțumiți și fanii, unii par a fi greu de satisfăcut.

Așadar, unul dintre admiratorii ei i-a scris vedetei că nu se cuvine o fotografie care o ilustrează pe ea fără haine, în condițiile în care se trage dintr-o familie de oameni credincioși. ”Nu știu ce artă poți vedea tu la această poză. Dacă acum arta înseamnă o poză aproape goală, cred că peste câțiva ani umblăm goi pe stradă…că ”de” e artă. În caz că nu știai această Lidia provine totuși dintr-o familie de credincioși! Ar trebuie să-i fie rușine de părinții ei! Ea cunoaște cuvântul lui Dumnezeu, în care este interzis așa ceva, și ar trebui să-l respecte cât de cât, pentru că, încă mai este valabil pentru ea”, a scris un fan către cântăreață. Mulți alții au fost de acord cu cele scrise de acesta, întrebând dacă nu îi este teamă de Dumnezeu. ”Oare nu te temi de Dumnezeul pe care l-ai cunoscut?”, au comentat alții.

Lidia Buble, goală la duș! ”Oare nu te temi de Dumnezeul pe care l-au cunoscut?”

Lidia Buble și-a făcut o poză goală în duș!
Poza postată de Lidia Buble

Pe altă parte însă, unii i-au apreciat curajul. ”Nu văd ce e așa în neregulă de a poza astfel…până la urmă și ea e om chiar dacă familiei ei e cu credință în Dumnezeu. Lidia nu trebuie să facă poze numai cu hainele în cap și blabla…are dreptul la orice”, ”Unde scrie în Biblie că nu ai voie să pui poze sexy cu tine pe Instagram?”, ”Nu se vede nimic”, ”Mai fă, dar fără mâinile pe corp și fără aburi”, au spus ceilalți care nu au condamnat-o pe cântăreață pentru gestul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×