Liana Alexandru de la Digi 24 a demisionat! Care sunt motivele plecării sale

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 10:05
Liana Alexandru de la Digi 24 a demisionat! Care sunt motivele plecării sale
Liana Alexandru a decis să-și dea demisia de la Digi 24

Liana Alexandru, primul angajat al postului Digi 24, a demisionat! După șapte ani în care a prezentat știrile postului tv, a anunțat pe Facebook decizia care o va despărți de publicul Digi 24. ”Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulțumesc celor din conducere care au înțeles o situație personală și mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19. Le sunt profund îndatorată pentru încrederea maximă pe care mi-au acordat-o până în ultima clipă”, a scris jurnalista.

În continuare, Liana Alexandru a precizat că motivele plecării sale sunt private, însă unul dintre ele ar fi copilul său. ”Motivele plecării mele sunt private, nu voi da curs speculațiilor, dar unul e mai presus și mai puternic decât toate: copilul meu merită mai mult. După 7 ani cu Digi24 și aproape 4 ani de prime-time, în care mi-am dedicat seară de seară publicului, cu mii de ore live în ritmul nebun al televiziunii de știri, a venit vremea să petrec mai mult timp cu familia mea. Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni și fac o reverență celor care m-au susținut de-a lungul acestor ani”, a adăugat fosta prezentatoare a jurnalului de la Digi 24.

Liana Alexandru și-a dat demisia de la Digi 24. Motivele plecării primului angajat al postului sunt nobile

liana alexandru si-a dat demisisa de la digi 24
Liana Alexandru, primul angajat al postului Digi 24, și-a dat demisia

De asemenea, aceasta și-a încheiat anunțul într-o notă pozitivă, enumerând toate lucrurile care au adus-o în punctul în care se află, cap de listă fiind pasiunea. ” Am pus multă pasiune în acest proiect, am investit afectiv și profesional, am văzut cum crește și nu voi conteni să mă uit cu încredere la Digi24 și la atâția oameni dragi. Voi continua să scriu, să mă frământ, să spun, să fac lucruri, cu sinceritatea care mă bântuie și cu bucuria că putem fi împreună oricând”, a încheiat Liana Alexandru pe constul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×