Lia Olguța, după scandalul din Camera Deputaților: Mai aveau puțin să cheme lăutarii

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 14:28
Lia Olguța, după scandalul din Camera Deputaților: Mai aveau puțin să cheme lăutarii
Lia Olguța Vasilescu, declarații după scandalul uriaș de la Camera Deputaților

Lia Olguța Vasilescu a făcut declarații despre scandalul uimitor din plenul Parlamentului. „Ceea ce s-a întâmplat astăzi, în Camera Deputaților, este fără precedent! Cunoașteți regulamentul Camerei Deputaților. Dacă în timpul ședinței se vrea suplimentarea ordinii de vot, trebuie să fie de acord toți liderii de la toate grupurile parlamentare.

Deci astăzi a fost o încercare de forță de a-l da jos pe domnul Liviu Dragnea. Știm că urmează un an electoral, știm că tot acest stat paralel nu face decât să ne aducă în postura de a nu avea un candidat viabil în campania electorală. Ce mi se pare mai îngrijorător decât orice sunt cele două subiecte. Unul îl cunoașteți deja. S-a cerut revocarea a doi vicepredinți ai Camerei Deputaților din partea PSD-ului”, a declarat fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu, despre scandalul din Camea Deputaților: Fără precedent!

Florin Iordache riscă să piardă scaunul de la Camera Deputaților.„Ne întrebam de ce pentru al treilea nu s-a cerut revocarea. E vorba de doamna Carmen Mihălcescu. Am văzut astăzi faptul că la ora 9.30 din plen a fost chemată la DNA. Domnului președinte de ședință, adică domnului Iordache, i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun pentru că și-a făcut treaba și să-l dea la telefon pe președintele Iohannis. Asta s-a întâmplat în această ședință. Domnul Iordache a refuzat să vorbească la telefon”, a declarat Lia Olguța Vasilescu dupâ ședința de la Camera Deputaților.

Florin Iordache, reacție după scandal

„A fost o zi tristă, am constatat că din dorința de a schimba una sau mai multe persoane s-a mers cu încălcarea regulamentului și a normelor interne ale Parlamentului. Înțeleg un joc democratic și faptul că-ți dorești anumite chestiuni, de la modificări legislative pînă la schimbări sau ocuparea anumitor funcții, dar acestea trebuie să respecte niște norme minimale – Constituție, regulament, legi de organizare și funcționare a fiecărei instituții”, a spus Florin Iordache în urma propunerilor de revocare a sa și a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×