Larisa a fost eliminată de la Exatlon! Ce a declarat aceasta imediat după ce a aflat!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/05/2018, 12:22
Larisa a fost eliminată de la Exatlon! Ce a declarat aceasta imediat după ce a aflat!
Larisa a fost eliminată de la Exatlon

Exatlon și-a luat la revedere de la un alt concurent! Telespectatorii au avut de ales între Larisa și Vladimir, propuși pentru eliminare!

Deși Vladimir Drăghia se aștepta ca el să fie eliminat, deoarece crede că este antipatic oamenilor, după cum chiar el a declarat, cea care a plecat este Larisa!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Larisa a fost eliminată de la Exatlon de votul publicului

Larisa a spus, după ce a aflat că a fost aleasă de telespectatori să părăsească emisiunea, că nu se aștepta niciodată să rămână atat de mult timp în concurs. „Mă bucur că a rămas Vlad și nu știu dacă ar trebui să zic dar ei tot vorbeau între ei că eu o să rămân până în final, doar pentru că sunt fată. Mă bucur că s-a întamplat așa și nu au avut dreptate. Mă bucur că a rămas Vlad, merita să rămână până în finală. Eu, acum ca am ajuns aici, după ce am discutat, chiar cred că ăsta a fost scopul, ca eu să trec peste decesul tatălui meu și să fac un prim pas pentru a mă schimba”, a spus Larisa.

Închide ×