La mulți ani, Horia Brenciu! Vedeta împlinește 46 de ani

Artistul Horia Brenciu împlinește astăzi 46 de ani, motiv pentru care fanii s-au înghesuit să-i ureze ”la mulți ani”. Actualul jurat la X Factor are parte de o familie frumoasă și de multă fericire. Acesta nu ratează nicio ocazie în care ar putea să se mândrească în fața oamenilor cu copiii săi. Când fiica sa cea mai mică a venit pentru prima dată în casa familiei Brenciu, acesta a declarat, cu toată fericirea că e în extaz pentru că e a lui. ”Voce, privire, atitudine, vocație, determinare, lacrimi, uimire și poftă de mâncare…E clar! A mea e!”, a susținut cântărețul, la acea vreme, pentru protv.

Citește și: Profeția lui Arsenia Boca despre România „Se va consuma carne de om” 

Citește și: Străinii care ne împăduresc țara. Motivul pentru care au ales să facă asta

De asemenea, nici fiicele lui mari nu au crescut atât de mult în ochii lui. Acestea tot fetele lui tata au rămas. Horia Brenciu a declarat, în cadrul unui interviu, că zilele nu seamănă între ele cu atâtea fete în casă. ”Cu atâtea fete prin preajma ta, nicio zi nu seamănă cu cealaltă. A fi tată este poate cea mai frumoasă și mai provocatoare slujbă din lume”, a declarat juratul de la X Factor.

Mina, fiica cea mai mică a lui Horia Brenciu.

La mulți ani, Horia Brenciu! Povestea de iubire dintre el și soția sa

Alice Dumitrescu, s-a cunoscut cu Horia Brenciu în cadrul televiziunii române.

Horia Brenciu are o familie mare și fericită. Cântărețul a cunoscut-o pe cea căreia i-a furat inima și i-a dăruit fericire zi de zi, încă din prima clipă, în televiziune. Locul unde activează și astăzi cântărețul i-a fost predestinat și în dragoste. Soția sa, Alice Dumitrescu, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru revista Femeia, mai multe detalii despre începutul relației lor. ”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.

Locul unde activează și astăzi cântărețul i-a fost predestinat și în dragoste.

L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație”, a spus Alice. Ce a impresionat-o în schimb, la prima impresie, la Horia a fost faptul că e foarte binedispus și radiant. ”Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energic, pozitiv, minunat este. Mă surprinde și acum gândind același lucru”, a mai spus aceasta.Se pare că cei doi au fost foarte mulți ani prieteni înainte de a alege să-și împărtășească destinul cu celebrul cântăreț. ”Am fost prieteni mulți ani și am găsit umărul lui gata tot timpul pentru niște lacrimi din iubire, profesie, copii și așa mai departe. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi”, a mai spus Alice Dumitrescu.

În anul 2014, după anii de prietenie dintre ei, ce doi și-au unit destinele. Familia Brenciu este una mare, care ar putea încărca orice casă. Aceștia au împreună o fetiță, Mina, iar el a devenit tatăl fetelor din relațiile anterioare ale acesteia. Alice Dumitrescu mai are două fete, Andreea, în vârstă de 26 de ani și Maria, de 17.