La mulți ani, Dana Rogoz! Cum arată Ambramburica la 33 de ani. FOTO

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/09/2018, 12:03
La mulți ani, Dana Rogoz! Cum arată Ambramburica la 33 de ani. FOTO GALERIE FOTO
La multi ani, Dana Rogoz! Ambramburica împlinește 33 de ani!

Dana Rogoz împlinește astăzi vârsta de 33 de ani! Ambramburica are acum familia și copilul ei. Din toate aparițiile ei televizate, actrița declară că toate îi merg bine, iar fiul lor le înseninează zilele și îi face mai buni. Chiar dacă în ochii publicului va rămâne copilul din grupul Minisong, au trecut mulți ani, iar viața și-a menținut cursul și acum ne-a uluit prin faptul că și Ambramburica are un copil. Anul trecut, actrița și-a petrecut ziua de naștere într-un mod inedit, alături de cei dragi ei, rămânând la același obicei de a umbla prin lume în lung și-n lat.

Din mesajul de pe blog postat pentru cei care vor să o urmărească, Dana Rogoz povestea cum se va sărbători. ”…tocmai ne-am întors în București, după un weekend petrecut la mare cu rulota. A fost neașteptat de frumos. Am campat chiar pe plajă. Vlad ne-a trezit în fiecare dimineață cât să prindem răsăritul și am văzut pentru prima oară în viața mea lebede în mare. Acum pregătesc un alt City Break, pentru weekend-ul care urmează, cadou de ziua mea”, a scris vedeta pe blog-ul ei personal.

La mulți ani, Dana Rogoz!

La multi ani, Dana Rogoz! Actrița împlinește 33 de ani
Dana Rogoz, alături de fiul ei, Vlad

De curând, vedeta, împreună cu soțul ei au împlinit 6 ani de căsătorie, așa-zisa ”Nuntă de zahăr”, pe care au sărbătorit-o și cu fiul lor, în Veneția. Însă, aceștia sunt de mulți ani alături unul celuilalt. Cei doi s-a bucurat de momentul în care au împlinit 13 ani de iubire. La momentul acela, Ambramburica declara că nu contează numărul anilor care trec peste ei, ci felul în care au trecut. ”Azi, eu și Radu împlinim 13 ani de iubire. Nu contează atât numărul lor, cât felul în care am ales să âi trăim împreună. Iubindu-ne. Înțelegându-ne. Respectându-ne. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana Rogoz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×