Dana Rogoz a vrut altă carieră. Ce dorea să se facă „Abramburica”

în Femei frumoase
22/03/2018, 20:34
Dana Rogoz a vrut altă carieră. Ce dorea să se facă „Abramburica”
Este una dintre cele mai de succes actriţe şi om de televiziune de la noi, însă în copilărie şi-a dorit să încerce şi alte meserii. Dana Rogoz a vrut să se facă medic sau stewardesă. Vedeta povesteşte că, deşi este artistă de la vârsta de 3 ani, a avut episoade când şi-a dorit să aibă şi alte meserii. 
 
Am oscilat aşa. La un moment dat medic. N-am prins cu pionier sau cu şoim al patriei, dar sanitari pricepuţi încă mai era şi ştiam că plaga este leziunea cutanată a cavităţii pielii de aceea măsura de prim ajutor trebuie luată cu rapiditate. Ştiam să acord primul ajutor în diverse situaţii. Şi a fost aşa un gând. De fapt asta cu medicina să ştii că e un fel de gând secret al tuturor actorilor”, mărturiseşte Dana Rogoz.
 
Artista a cochetat şi cu ideea de a deveni stewardesă. „Ştiam o singură persoană care era însoţitoare de bord pe vremea respectivă. Era mama unei prietene şi eu ştiam că meseria ei este de a zbura, ceea ce oricum era o chestie senzaţională şi când se întorcea în ţară venea cu tot felul de bomboane, de jucării”, îşi aminteşte Dana Rogoz.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×