Klaus Iohannis, discurs la Summitul PPE! Preşedintele a atacat din nou PSD

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 13:56
Klaus Iohannis, discurs la Summitul PPE! Preşedintele a atacat din nou PSD GALERIE FOTO
Klaus Iohannis, discurs la summitul PPE!

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la Summitul liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European de la București. Reuniunea a început la ora 10:30 și s-a desfășurat la Romexpo.

Klaus Iohannis a ținut un discurs la Summitul PPE

Liderul statului a salutat propunerea președintelui Comisiei Europene a Uniunii Europene Jean Claude – Juncker, privind organizarea Summitului Consiliului European la Sibiu în 2019. În cadrul discursului său, acesta a atacat din nou PSD.

Klaus Iohannis, discurs la summitul PPE! Preşedintele a atacat din nou PSD
Preşedintele a atacat din nou PSD
  • Să ne amintim ce înseamnă dictatura
  • Este responsabilitatea noastră să dăm startul unei ere de responsabilitate. Îmi doresc ca Summit-ul de la 1 mai să reprezinte un protect nou, mai bun pentru cetățenii noștri.
  • Pentru ca România să conteze în luarea celor mai bune decizii care să îmbunătățească viața de zi cu zi a oamenilor, este important să avem o putere care să o reprezinte, Partidul Popular European.
  • Pentru ca viața cetățenilor europeni să fie una mai bună, este nevoie ca deciziile de la nivelul consiliului european să fie luate de oameni competenți, care să impună schimbările necesare. Dragi prieteni, ne mai despart două luni de momentul culminant… Uneori, omitem esențialul…Oamenii sunt cei care se află în centrul construcției europene, iar instituțiile au misiunea de a fi în slujba oamenilor.
  • Absenteismul permite oamenilor să decidă în locul nostru. Liberali regionali și locali, sunteți interfața, așa că vă îndemn să transmiteți acest lucru cetățenilor comunităților voastre.
  • PSD a îmbrăcat haina falsului, s-a folosit de o retorică antieuropeană, a indus oamenilor teama și lipsa de încredere în proiectul și valorile Uniunii. Este modul cinic și iresponsabil de a face politică, este dovada maximă de ipocrizie.
  • A fi bun român și patriot nu înseamnă să fii în antiteză cu Bruxellul. România este Europa și Europa este România.
  • România noastră, România europeană înseamnă bunăstare, prosperitate. Sunt convins că românii vor respinge populismul.
  • Chiar dacă nu este perfect, proiectul european ne-a oferit cea mai lungă perioadă de prosperitate și pace în Europa. Din responsabilitatea față de generațiile viitoare trebuie să ne mobilizăm și să punem deoparte toate resursele de credință și energie pentru a putea duce lupta mai departe.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×