Kitty Cepraga, din nou în România, după 20 de ani. Fosta prezentatoare de la TVR a ajuns la București

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/11/2019, 21:35
Kitty Cepraga, din nou în România, după 20 de ani. Fosta prezentatoare de la TVR a ajuns la București GALERIE FOTO
Kitty Cepraga, din nou în România. Sursa foto: Antena Stars

Kitty Cepraga a ajuns în România după 20 de ani de Italia. Nu vă gândiți că fosta prezentatoare de la Televiziunea Națională se mută în țară, ci a venit pentru a fi prezentă la un eveniment important în industria cinematografiei.

Kitty Cepraga, la București pentru un eveniment din 22 noiembrie 2019

Cepraga și-a făcut un renume în lumea filmului, iar între 22 și 27 noiembrie va avea loc o gală care va desemna cea mai bună comedie de la nivel mondial. Cepraga va participa la acest eveniment de tip best-off, despre care a vorbit cu mult entuziasm: „Organizatorii vor aduce cele mai bune comedii din toată lumea, din toate țările. Cred că este o inițiativă foarte reușită”, scrie a1.ro, care citează Antena Stars.

„Viața mea este una de mămică. Se împarte între îndeletnicirile casei și meseria mea mai nouă, de regizor și producător. Cred că orice om după ce trece de vârsta adolescenței își dă seama că trebuie să se așeze la casa lui. Eu am realizat asta, dar sunt persoane care nu sunt la fel de exigente. Eu sunt cu soțul meu împreună de foarte mulți ani. Suntem căsătoriți de 7 ani, ne știm de 13 ani și jumătate. Pasiunea a luat în timp o altă formă și anume dorința de a crea un cămin pentru propriul nostru copil”. a spus Kitty pentru reporterii de la Antena Stars.

„Mă simt mai relaxată în Italia”

„M-am adaptat foarte bine la Roma, în primul rând pentru că sunt oamenii mai relaxați. În Italia e mult mai ok să nu epatezi cu avuții financiare, goana asta pentru a demonstra ceea ce ai și nu ceea ce cu adevărat ești și pentru asta mă simt mult mai relaxată acolo”, a mai spus Cristina Cepraga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×