Irina Postolea, accidentată grav la Exatlon! S-a prăbușit și a fost dusă cu targa

Irina Postolea a avut parte de o accidentare cumplită în ediția de azi a Exatlon! Din păcate, a avut ghinion, iar la finele cursei s-a prăbușit. Războinica nu a mai reușit să termine meciul pe picioare pentru că nu a mai putut respira din cauza faptului că sa lovit cu capul de un obstacol, au spus colegii săi.

Irina Postolea a declarat că nu vede bine, iar medicii au intervenit de urgență. Emisiunea Exatlon de anul acesta a pornit din start cu accidentări destul de grave. Din nefericire, numărul 3 al ediției nu le-a purtat noroc până acum unora dintre participanți.

Irina Postolea, accidentare gravă la Exatlon!

Ediția de azi, 10 februarie, i-a adus Irinei Postolea o accidentare de zile mari. Războinica și-a luat adio pentru un moment de la competiție. Aceasta s-a prăbușit la pământ și a mărturisit că abia reușește să respire.  Colegii săi s-au speriat extrem de tare și au încercat imediat să o facă să se ține măcar pe picioare. Aceștia au sprijinit-o și i-au transmis cuvinte de bine pentru a se simți relaxată până vin medicii.

Irina Postolea, accidentare fără precedent la Exatlon! Războnica nu mai putea să respire

De asemenea, în ultima vreme, Exalon a fost presărat și cu diferite conflicte între echipe sau chiar în interiorul acestora. Unul dintre ele a fost între Giani Kiriță, antrenorul Războinicilor, și Gabriel Nedelcu, concurent în echipa albastră. Antrenorul a răbufnit după ce a pierdut un punct în fața lui Mario Fresh, concurent al echipei Faimoșilor. „Haideți, băi! Treziți-vă! Că nu mai ajungem la 10, că nu mai ai când să te trezești, Gabi! Că vine adversarul și degeaba faci la mine așa! Că te-a bătut ăla! A venit… Știi de unde a venit? De la București. Nu râde! Aici nu e pe râs, băiatule! Și ciocul mic, te rog eu!”, a spus Giani Kiriță.