Irina Margareta Nistor, îndrăgostită nebunește! Ce s-a întâmplat cu marea iubire a vieții ei

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 10:14
Irina Margareta Nistor, îndrăgostită nebunește! Ce s-a întâmplat cu marea iubire a vieții ei GALERIE FOTO
Irina Margareta Nistor iubește nebunește un bărbat misterios! Ce a declarat aceasta despre povestea de dragoste?

Irina Margareta Nistor iubește fără margini! Criticul de film a povestit detaliat povestea sa de dragoste, pe care a numit-o marea iubire a vieții sale: „A fost mai frumoasă ca în Casablanca, mai intensă și nu am avut drama lui Ingrid Bergman. Nu am avut de ales între doi bărbați.

A durat șapte ani. S-a terminat pentru că el nu mai este de 26 de ani. Tot număr zilele în plus pe care le trăiesc față de vârsta lui și este ciudat”, a mărturisit Irina Margareta Nistor. Criticul nu a dezvăluit niciodată cine este bărbatul care i-a furat inima pentru totdeauna.

Irina Margareta Nistor trăiește o iubire ca în filme!

Criticul de film a povestit, în cadrul unei emisiuni, despre dragostea vieții sale și despre cât a durat. „7 ani. Și s-a terminat pentru că o să ne vedem… dincolo. Nu numai că nu mai este, dar chiar am calculat că nu mai este de 26 de ani și din ianuarie încoace tot număr zilele pe care le trăiesc în plus față de vârsta lui și trebuie să vă spun că e ciudat.” Irina Margareta Nistor a recunoscut că nu a încetat vreodată să se gândească la el sau să-l iubească.

Irina Margareta Nistor, despre bărbatul vieții sale pe care încă îl iubește
Irina Margareta Nistor, despre bărbatul vieții sale pe care încă îl iubește

„Categoric, categoric îl iubesc… Nu, aia cu nunta e foarte cinematografic, pentru că mie îmi plac miresele, e foarte adevărat, îmi plac artificiile foarte mult. „ Cu toate acestea, criticul de film nu s-a putut căsători cu bărbatul vieții sale. „Nu. Nu. Nici n-aș fi putut. Nu. Și probabil nici n-ar fi ținut dacă ar fi fost ăsta finalul. Așa mi se pare mie, cel puțin. Secretul, misterul, întotdeauna, fac ca o asemenea relație să fie mult mai intensă și ca dovadă să dureze mult mai mult. ”  Criticul de film nu a dezvăluit niciodată identitatea bărbatului care i-a furat inima și nici nu a va face niciodată, concluzionând cu: „Totul va rămâne între noi“.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×