Irina Loghin, despre drama vieții sale: „Noi așa credeam că trebuia să fie”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/12/2018, 21:24
Irina Loghin, despre drama vieții sale: „Noi așa credeam că trebuia să fie”
Irina Loghin, despre copilăria tristă!

Irina Loghin a povestit recent despre drama prin care a trecut în timpul copilăriei. Se pare că pe artistă a marcat-o sărăcia în care a trăit. Acum se poate mândri cu o familie unită și cu un trai foarte bun, trai pe care l-a câștigat datorită muncii sale. Acum, ca niciodată mai fericită, pentru că fiica sa s-a căsătorit de curând. „Nunta nu a fost secretă, ci discretă. A fost o invitaţie modernă, care s-a trimis pe e-mail.

Au fost şi invitaţii pe hârtie. Şi familia Barbu au fost naşi alături de noi. Nu am văzut dacă Irina Loghin a lăcrimat în biserică. Au fost în jur de 200 de invitaţi”, au spus Alina și Romeo Negoiasa la  „Cool Summer Nights”, a declarat aceasta.

Irina Loghin, despre copilăria săracă!

Irina Loghin a povestit chiar de Crăciun despre perioada în care era copil și despre cât de greu se descurcau părinții săi cu 6 copii. „Sărăcia prin care am trecut… Noi nu observam necazurile. Noi așa credeam că trebuia să fie. Eram 6 copii. Tata muncea pentru toți. Sora cea mai mare era jandarmul. Mama mergea la câmp. Eu eram cea mai mică. Pe noi ne învățau părinții ce să facem. Nu mi s-a părut nimic greu. Mă lua mama de la 6 ani să car lemne din pădure. Eu am vrut să mă duc la școală de la 6 ani, dar mama nu a vrut. Aveam galoși de cauciuc, am luat o haină de-a lui tata și eram cheală.

Irina Loghin, cântăreață
Irina Loghin, cântăreață

Eram tunsă pe piele. Bântuiau păduchii pe la noi. Învățătoarea când m-a văzut m-a întrebat dacă sunt băiat. M-a pus să le cânt, nu eram nici înscrisă la școală. Tata și mama cântau. Tata cânta mai bine’,a delcarat Irina Loghin la Antena 1. Irina Loghin a primit foarte multe sfaturi de la tatăl ei. „Deja eram patru surori, și tata m-a învățat să dau bună ziua la toată lumea. Să nu mințim, să nu ne facem de rușine. Dacă ne căsătorim, să păstrăm bărbatul toată viață. Tata ne lua la biserică în fiecare dumincă, să nu stăm cu ochii pe altcineva, să facem rugăciuni’, a declarat pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×