Ionuț ”Jaguarul” a vorbit despre despărțirea de soție! ”Mă simt singur fără ea”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
22/06/2018, 11:18
Ionuț ”Jaguarul” a vorbit despre despărțirea de soție! ”Mă simt singur fără ea” GALERIE FOTO
Ionut ”Jaguarul” a vorbit despre despartirea de sotie

Ionut ”Jaguarul” a vorbit despre despărțirea de soție! Cei doi tineri s-au despărțit, însă fostul concurent de la Exatlon spune că despărțirea este una temporară! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Zvonurile au apărut mai ales după ce Nella, iubita lui Ionuț, a șters pozele cu el de pe Facebook. Bărbatul însă spune că iubita lui este doar supărată pentru că a lăsat-o singură în Belgia, deoarece el a fost nevoit să se întoarcă în România pentru o perioadă.

Ionut ”Jaguarul” a vorbit despre despărțirea de soție

”Iubita mea este cam supărată că am lăsat-o singură în Belgia. Nu a putut să vină cu mine în România, că nu i-au dat șefii concediu. Mă simt singur fără ea, dar după ce îmi rezolv câteva treburi mă întorc la ea. Ne dorim să facem nunta anul viitor, dar cine știe cum ne duce viața. Poate o facem chiar anul acesta. Îmi doresc mult un copil, un băiat. Vreau un „golan” și bineînțeles că și o nuntă. Nu este adevărat că ne-am despărțit. Suntem foarte bine, ne voi căsători. Venirea mea are legătură cu alte lucruri, nu cu așa ceva. Repet, suntem bine, ne iubim. Este posibil să facem nunta chiar anul ăsta, la sfârșit, dar dacă nu, sigur anul viitor”, a explicat Ionuț Sugacevschi pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×