”Jaguarul” nu vrea mila lui Drăghia! Ce spune despre oferta lui!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/05/2018, 12:10
”Jaguarul” nu vrea mila lui Drăghia! Ce spune despre oferta lui!
„Jaguarul” nu vrea bani de la Vladimir Drăghia

Ionuț „Jaguarul” Sugacevschi nu vrea banii lui Vladimir Drăghia! Războinicul care a pierdut finala Exatlon în fața lui Vladimir Drăghia nu vrea ca acesta să-i plătească nunta, ba, mai mult, face acuzații grave la adresa lui Drăghia, care a plecat acasă cu premiul de 100 de mii de euro!

”Nu aș putea accepta. I-am și spus-o lui Vladimir și după ce s-a terminat live-ul. Am avut o discuție și i-am zis că nu aș putea acepta. Dacă vreau să fac ceva, vreau să fac pentru mine. Eu zic că nimeni nu ar accepta. Nu, nu aș putea accepta pentru că vreau să o fac eu din munca mea. E o altă satisfacție. E vorba de orgoliul meu, nu aș putea sa accept lucrul ăsta”, a spus Ionuț, conform wowbiz.ro.

Ionuț ”Jaguarul” nu vrea bani de la Vladimir Drăghia

”Dacă voi credeţi că Vadimir este omul care vrea să pară, curând o să vedeţi cu toţii cine e de fapt. Nu există prietenie adevărată într-un concurs în care este pus în joc un premiu… Dacă am vrut să-mi cumpăr ceva, eu niciodată nu am stat la mila nimănui. Eu am avut o discuţue cu Vladimir după ce a făcut acel gest în finală. I-am zis că nu a fost frumos din partea lui. Eu am dat tot ce e mai bun din mine”, a adăugat Ionuț ”Jaguarul”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×