Înghesuială la stația de metrou Aviatorilor, după parada militară de 1 Decembrie

în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 14:16
Înghesuială la stația de metrou Aviatorilor, după parada militară de 1 Decembrie
Înghesuială la metrou Aviatorilor după parada de 1 decembrie *foto: captură Mediafax

Parada militară de 1 decembrie de pe bulevardul Kiseleff a atras iarăși zeci de mii de români curioși să vadă aparatura de război pe care o are România la dispoziție. Însă, după ce s-a terminat parada de la Arcul de Triumf, românii s-au îmbulzit la stația de metrou Aviatorilor, acolo unde au mutat întreaga aglomerație care se regăsea inițial pe străzile Capitalei.

Înghesuială la stația de metrou Aviatorilor după parada militară de 1 decembrie

Miile de călători care au asistat la parada militară de la Arcul de Triumf au avut de așteptat câteva zeci de minute pentru a putea să coboare în stația de metrou de la Aviatorilor. După ce parada a luat sfârșit, oamenii au plecat cu miile înspre metrou.

Astfel, mii de români au rămas blocați pe holul de acces al stației de metrou Aviatorilor și linia de metrou a fost intens solicitată de aceștia. Drept urmare, a fost nevoia de intervenția forțelor de ordine pentru a se asigura că totul se decurge în regulă și nu vor avea loc incidente. De altfel, comportamentul românilor a fost unul exemplar. Aceștia au așteptat în liniște să poată coborî la metrou şi să părăsească zona aglomerată, arată cei de la Mediafax.

În jur de 4.000 de soldați au trecut de Ziua Națională pe sub Arcul de Triumf. Printre aceștia se numără și aproximativ 500 de soldați din 21 de țări partenere cu România. Detașamentele de militari străini din țările partenere au venit din Bulgaria, Canada, Republica Cehă, Croația, Franța, Germania, Georgia, Grecia, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Slovenia, Turcia, Ucraina și SUA

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×