INFOTRAFIC: Mersul trenurilor afectat. Nu se mai circulă între Târgu-Jiu și Bumbești-Jiu

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 09:25
INFOTRAFIC: Mersul trenurilor afectat. Nu se mai circulă între Târgu-Jiu și Bumbești-Jiu
Centrul infotrafic anunță că mersul trenurilor este afectat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că mersul trenurilor este afectat! Nu se mai circulă între Târgu-Jiu și Bumbești-Jiu, județul Gorj. Circulația feroviară este întreruptă din cauza unui fir de tensiune rupt care blochează deplasarea trenurilor. Așadar, pe Secția de cale ferată 202 Târgu-Jiu-Petroșani, între Târgu-Jiu și Bumbești-Jiu, deplasarea este un vis. De altfel, înainte de minivacanța de 1 decembrie, CFR Călători a vestit că în ziua de duminică, din 2 decembrie, nu vor circula trenurile R 5581, ramura de la IR 1757, Botoșani-Verești. În schimb, pe data de 30 noiembrie și 1 decembrie nu au circulat IR 1591, IR 1590 București Nord- Drobeta Turnu Severin și retur.

Iar, pe lângă această destinație, nici gălățenii nu au putut ajunge de Ziua Națională acasă, căci IR 1575 Galați-București Nord și retur nu au fost puse în circulație. Printre trenurile care nu vor circula de 2 decembrie se află și trenurile R 5581 (ramura de la IR 1757) Botoşani – Vereşti. Cât despre duminică, 2 decembrie, nu vor cirula trenurile IR 1785, IR 1786 București-Pitești și retur.

INFOTRAFIC: Mersul trenurilor este afectat de un de tensiune rupt

infortrafic mersul trneurilor afectat
Mersul trenurilor este afectat de un fir de tensiune care blochează deplasarea deplasarea

Totodată, în perioada minivacanței, au fost deschise agențiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina și Titan din București, Iulius Mall din Iași, în zilele 30 noiembrie și 1 decembrie. De altfe, și pentru azi li se recomandă pasagerilor să cumpere din timp biletele de tren. Și, potrivit cfrcălători.ro, înainte de efectuarea călătoriei, li se mai recomandă călătorilor să se asigure că au achiziționat biletul pentru a evita taxarea suplimentară în tren ori suportarea costurilor amenzii potrivit reglementărilor în vigoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×