Incredibil! La două luni de la deces, fostul manechin al lui Cătălin Botezatu e tot la morgă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/01/2019, 09:45
Incredibil! La două luni de la deces, fostul manechin al lui Cătălin Botezatu e tot la morgă
Trupul fostului manechin al lui Cătălin Botezatu se află, la mai bine de două luni de la deces, la morgă

Tânărul Constantin Toma, cunoscut pentru prezentările pe care le făcea pentru designerul Cătălin Botezatu, a fost găsit mort în locuința sa de lângă Ploiești. Trupul acestuia de află de mai bine de două luni la morgă, astfel că mama sa nu-și poate înmormânta copilul, alături de tatăl său, după cum se cuvine. Iar, cu toate că a trecut o vreme de la trecerea în neființă a modelului, Rachel Toma nu are încă un certificat de deces pe numele fiului său, ci doar un act de la legiști care spune că acesta a murit spânzurat.

La începutul lunii noiembrie, când mama tânărului a sosit în România, a povestit pentru libertatea.ro că și-a găsit fiul îmbrăcat, în sicriu, pregătit de îhumare. În acel moment, Rachel s-a opus, susținând că nu poate accepta ca fiul său să fie îngropat până când nu are răspunsuri clare legate de cauza morții bruște și timpurie a lui Constantin sau Costică, după cum îl alinta.

La două luni de la deces, trupul fostului manechin al lui Botezatu e tot la morgă

Astfel că, trupul fostului manechin se află încă la morgă, lucru pentru care familia trebuie să plătească 38 de lei pentru fiecare zi cât rămâne acolo. Acum, la ușa casei unde s-a produs nenorocirea, sub un tablou al fostului model, sunt depuse coroane de flori care s-au uscat peste iarnă și multe lumări care să îi lumineze drumul către eternitate, iar în casă sunt prinse alte lumânări pentru sufletul acestuia.

Incredibil! La două luni de la deces, fostul manechin al lui Cătălin Botezatu e tot la morgă
Trupul acestuia de află de mai bine de două luni la morgă, astfel că mama sa nu-și poate înmormânta copilul

Rahel Toma a venit din Zambia pentru a-și îmormânta fiul în Cimitirul Mihai Bravu, din Ploiești. Aceasta nu-și găsește liniștea de când a aflat tragica veste despre fiul său. Ultima dată când a primit informații de la autorități despre demersul anchetei a fost în noiembrie. ”Mi-au zis că va dura o lună. Până acum, nu mi s-a spus nimic, doar că aşteaptă procurorul, că acesta a plecat în concediu” a spus Rachel Toma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×