Incendiu puternic în Buftea! 100 de pompieri şi 16 autospeciale au intervenit! Mesajul ISU

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 13:06
Incendiu puternic în Buftea! 100 de pompieri şi 16 autospeciale au intervenit! Mesajul ISU GALERIE FOTO
Un incendiu puternic a avut loc la o fabrică din Buftea

Un incendiu puternic a izbucnit în Buftea în această dimineaţă, în hala de depozitare a unei fabrici de alimente gata de consum. Conform comunicatului emis de Inspectoratul Special pentru Situaţii de Urgenţă, acesta s-a desfăşurat pe suprafaţa de 700 de metri pătraţi şi a fost nevoie de intervenţia a 16 autospeciale cu 100 de pompieri pentru stingerea incendiului!

La ora 07:45 în dimineaţa zilei de duminică a fost făcut apelul la numărul de urgenţă 112, iar un fum negru, dens s-a văzut pe cer. Locuitorii din zonă au primit alerte pe telefon prin care au fost sfătuiţi să rămâne în casă pentru a evita expunerea la fum şi să închidă ferestrele.

Un incendiu puternic a avut loc în Buftea

„În această dimineță, un incendiu puternic a cuprins o hală de depozitare a unei fabrici de mezeluri din orașul Buftea, județul Ilfov. Incendiul s-a manifestat pe proximativ 700 mp, iar pentru stingerea acestuia a fost nevoie de aproximativ 100 de pomieri, 16 autospeciale de stingere, trei autoscări, două ambulanțe SMURD si autospeciale pentru descarcerare. Din cauza degajărilor mari de fum, pentru asigurarea protecției cetățenilor, a fost folosit sistemul RO ALERT, la nivelul orașului Buftea, prin care au fost transmise recomandări cu privire la evitarea expunerii la fum dar si de inchidere a ferestrelor”, este comunicatul emis de ISU în această dimineaţă.

Pompierii au intervenit la stingerea incendiului din Buftea
Pompierii au intervenit la stingerea incendiului din Buftea

Conform celor declarate de patronul halei care a luat foc, va exista o anchetă pentru a se stabili de unde a pornit incendiul: „Va fi, în mod evident, o anchetă. Se pare că este un scurtcircuit de la o friteuză. Nu e o hală de mezeluri, este o hala de ready meal. Nu am văzut decât acoperişul, dar nu e dărâmată. Nu pot intra încă acolo, este fum . Totul este asigurat. Nu a păţit nimeni nimic„, a declarat Sorin Minea, patronul halei Angst, care a luat foc duminică dimineaţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×