Imagini fabuloase din casa de un milion de euro a Deliei. Detaliul care i-a uimit pe toți

Alexandra Chivu   
în Imagini de ultima ora
19/11/2018, 14:31
Imagini fabuloase din casa de un milion de euro a Deliei. Detaliul care i-a uimit pe toți GALERIE FOTO
Delia a ales ca cea mai mare investiție din viața ei să fie locuința sa

Iată câteva imagini fabuloase din casa de un milion de euro a Deliei Matache! Poate părea ca oricare altă casă de lux, însă un detaliu care a fost descoperit în locuința artistei i-a uimit pe toți. Artista, împreună cu soțul ei, Razvan, au investit un milion de euro într-un penthouse pe care l-au amenajat apoi după bunul plac. Locuința lor are peste 400 mp, o scară interioară și o priveliște minunată. Atracția casei este piscina de pe terasa duplexului.

Dar, cu toate acestea, o piscină nu pare a fi de ajuns pentru a se numi ”un detaliu uimitor”, așa că, amănuntul interesant este că lăcașul lor de suflet este decorat în diferite stiluri din diferite țări și continente. Bucătăria seamănă cu un salon de restaurant, în care se află și o tablă pe care este scris meniul zilei, scaunele din sufragerie sunt albastre, iar peretele camerei de baie este verde.

Imagini din casa de un milion de euro a Deliei Matache!

Dar, frumusețea nu se se află numai în interiorul pe care amândoi l-au decorat după pofta inimii, ci și în exterior. Cum privești pe geam ori ieșind pe terasă, peisajul este de vis, cu vedere la lac. De altfel, în casa sa spațioasă, pe lângă obiectele adunate din călătoriile sale, se află și multe intrumente, un dressing extrem de spațios.

Înainte ca cei doi să aleagă un penthouse, aceștia au locuit în casa lui Răzvan, din zona Unirii. Ulterior, au decis să se mute pentru că nu mai dispuneau de spațiu pentru toate comorile adunate de când sunt împreună și, mai ales,  pentru hainele artistei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×