Ileana Stana Ionescu, vorbește despre moarte în prag de sărbători: „Am inima întotdeauna îndoită”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/12/2018, 16:04
Ileana Stana Ionescu, vorbește despre moarte în prag de sărbători: „Am inima întotdeauna îndoită” GALERIE FOTO
Iată povestea vieții Ilenei Stan Ionescu!

Ileana Stan Ionescu, după ce s-a retras din teatru, pare că a fost ceva mai mult în atenția presei. Recent a povestit despre viața sa, despre căsnicia pe care o are de nu mai puțin de 67 de ani, dar și despre moarte.

De asemenea, aceasta a lăsat să se vadă plăcerea cu care vorbește despre toate lucrurile prin care a trecut în timp, dar și de momentul greu în care părinții actriței s-au stins din viață. Iubia artistă s-a retras din teatru după 66 de ani de activitate și cu o viață de poveste, mărturisește tristă că îi lipsește doar fiul său, care este plecat în America.

Ileana Stan Ionescu, mărturisiri emoționante înainte de sărbători!

„Am avut o viață care s-a îmbinat colosal. Am avut momente grele, când mi-au murit părinții. Am avut noroc cu soțul meu, care m-a susținut și m-a ajutat enorm. Am avut o viață extraordinară! Avem 67 de ani de căsnicie”, a declarat aceasta.  De asemenea, actrița a mărturisit în nenumărate rânduri că singurul regret este că nu a mai fi făcut încă un copil.

”Ce să fac, e structura mea, probabil că sunt înzestrată de Creator cu multă forţă. Şi sper să mai am câţiva ani ca să pot să mă comport aproape la fel. N-am niciun secret, este natura mea destul de robustă şi iubesc aşa de mult teatrul încât nu am niciun fel de strângere de inimă când începe spectacolul.  Asta îmi doresc cel mai mult, să fiu sănătoasă, să fiu alături de soţul meu, cu care m-am înţeles toată viaţa foarte bine şi doresc să ne bucurăm împreună şi să trăim tot aşa de fericiţi ca până acum”, a declarat Ilean Stan Ionecu, pentru Libertatea, despre plecarea sa din teatru la anii aceștia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×