Hugh Grant se însoară pentru prima dată, la 57 de ani! Cum arată aleasa inimii sale!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
22/05/2018, 11:19
Hugh Grant se însoară pentru prima dată, la 57 de ani! Cum arată aleasa inimii sale! GALERIE FOTO
Hugh Grant se insoara

Bat clopote de nuntă în Marea Britanie! De data aceasta, personajul principal este actorul britanic Hugh Grant, care se va căsători pentru prima dată, la vârsta de 57 de ani! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Starul britanic se va căsători cu partenera lui de viaţă, Anna Eberstein, în vârstă de 39 de ani, alături de care are trei copii. Actele de căsătorie ale lui Hugh Grant cu producătoarea de televiziune suedeză Anna Eberstein au fost depuse la registratura Chelsea Old Town Hall din apropierea locuinţei cuplului, aflată în districtul londonez Notting Hill.

Hugh Grant se însoară pentru prima dată, la vârsta de 57 de ani

”Niciunul dintre prietenii lui Hugh nu a crezut că va veni această zi. În curând va fi pensionar şi a devenit în sfârşit un bărbat dedicat familiei“, a spus o sursă a tabloidului The Sun. Hugh Grant mai are doi copii cu fosta sa parteneră Tinglan Hong, dar a avut o relație și cu actriţa Liz Hurley. Actorul britanic, care a fost arestat în 1995, după ce a fost surprins de poliţişti în ipostaze intime cu o prostituată, într-un automobil, într-o perioadă în care avea o relaţie cu actriţa Elizabeth Hurley, declara că mariajul este „lipsit de romantism“ şi nici nu crede în „instituţia căsătoriei“, deoarece nu consideră că oamenii au fost creaţi pentru a rămâne fideli unei singure persoane.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×