Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 februarie. Vărsătorul are probleme de sănătate

Urania a prezentat horoscopul pentru perioada următoare, iar astrele le surâd mai multor zodii în săptămâna 16-22 februarie. Conform previziunilor transmise de celebrul astrolog, pentru nativii din zodia Berbec urmează o perioadă de atașament familial, un timp în care se vor dedica relațiilor cu persoanele apropiate și vor trăi intens.

Nativii din zodia Fecioară vor avea parte de unele zile controversate, în care prin modul de exprimare va supăra mulți prieteni. Balanțele se vor axa pe chestiunile profesionale, fiind într-o continuă căutare de dezvoltare personală.

Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 februarie

Vărsătorii vor fi ghioniștii acestei perioade, urmând să aibă probleme de sănătate. Vor fi afectați, conform previziunilor Uraniei, de suferințe osoase mai vechi, ce se reactivează acum. Nativii din zodia Pești vor avea parte de trăiri interioare intense și sentimente materne excelente. Dacă nativii din această zodie încă nu au copii, vor decide să devină părinți.

Berbec

Se reîntîlnesc cu membrii familiei și trăiesc sentimente frumoase în cadrul adunării. Se vor confrunta pe finalul acestei perioade și cu stări neplăcute, probabil generate de rememorarea unor lucruri din trecut.

Taur

Nativii din zodia Taur au o bună capacitate de memorare și sunt într/o stare prielnică de a învăța lucruri noi. Au o perioadă foarte bună, sunt avantajați și de astre, care au planuri mari cu ei.

Gemeni

Fac economie âîn perioada care urmează, își doresc foarte mult să agonisească șio se a,mbiționează să și reușească acest lucru. Pe finalul perioadei se vor relaxa și se vro detașa de stres, Urania anunțând că va exista o mare disponibilitate spre divertisment.

Rac

Au parte de o stare interioară confortabilă, urmând ca în această perioadă să își rezolve minorele probleme de sănătate.

Leu

Vor avea stări proaste, de moleșeală și nu își vor permite să se bucure de zilele pe care le vor avea. Pe finalul perioadei vor primi cadouri în bani și ajutoare.

Fecioară

Nativii acestei zodii au parte de zile împărțite. Sunt proști dispuși și așa își influențează și apropiații. Au parte, însă, de dialoguri sincere și își rezolvă astfel micile probleme pe care le au.

Balanță

Sunt foarte concentrați pe chestiunile profesionale și caută noi moduri prin care să se dezvlote din punct de vedere personal. Pe final, vor avea parte de ocnflicte și excese, supărăi și efort.

Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 februarie

Scorpion

Vor să renunțe la locul de muncă sau la unele lucruri de care s/au atașat dar care nu le mai fac bine. După 21 februarie, vor fi răscoliți de tensiunile privind unele termene de predare.

Săgetător

Se anunță beneficii mareriale și vor trăi într/un cadru mai relaxat decât până acum. După 22 februarie, apar unii prieteni care vor încerca să le strice zenul.

Capricorn

Au parte de negocieri și dușmănii, dar vor ajunge să treacă peste. Se vor exprima pe viitor foarte frumos și vor pleca într-o călătorie.

Vărsător

Au probleme de sănătate și unele suferințe osoase vor reveni în actualitate. Se vor trata însă și vor trece cu bine peste aceste dificultăți.

Pești

Au parte de trăiri intense. Au bune sentimente materne/paterne și se vor gândi să-și mărească familia. După 22 februarie vor face o analiză onestă a avatajelor materiale pe care le au la locul de muncă și vor lua o decizie.