Gigi Becali, contre cu părintele Petru! ”Orbit de putere, de bani, nu poți să slujești și lui Dumnezeu”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
28/06/2018, 15:18
Gigi Becali, contre cu părintele Petru! ”Orbit de putere, de bani, nu poți să slujești și lui Dumnezeu”
Gigi Becali, contre cu părintele Petru

Milionarul Gigi Becali, contre cu călugărul Petru! Călugărul, a cărei chilii de pe Muntele Athos a fost distrusă de mai mulți albanezi, refuză ajutorul de la Gigi Becali, care l-a mai ajutat și în trecut. Motivul este unul simplu: omul de afaceri l-a făcut pe părinte nepomenitor!

Omul lui Dumnezeu spune că nu este cum zice Gigi Becali și îl atacă pe latifundiarul din Pipera„Este o explicatie cu privire la ceea ce a spus domnul Gigi Becali. El fiind in lume, orbit de putere, de bani, nu poti sa te incurci tu fiind un om lumesc, avand materia in mana, si in acelasi timp sa slujesti si lui Dumnezeu.

Gigi Becali, contre cu părintele Petru, lovit de nenorocire pe Muntele Athos

Domnul Gigi Becali in biserica nu are niciun statut decat statutul de credinicios. Cele ale Bisericii le judecam noi, cei care suntem in aceasta functie, cei care suntem haraziti de Dumnezeu. Mai ales sa judeci tu un preot inaintea lui Hristos. Sa te apuci tu sa spui ca ala e eretic. Diferenta dintre un nepomenitor si un eretic e foarte mare. Un eretic deja a iesit din Biserica. Un nepomenitor este altceva, este un om care are ceva impotriva, simte sa indrepte lucrurile”, a spus calugarul Petru la WOWbiz.

Gigi Becali dă dreptate autorităților din Grecia. ”Nu vorbesc despre parintele Petru, eu vorbesc la modul general. Cand incalci legea, esti eretic. Cei care au incalcat legea si au facut erezie au venit grecii si au zis: Eu daca as fi fost, le daramam eu chilia. (…) Eu il ajut, pentru mine nu e o problema banul”, a declarat Gigi Becali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×