Gestul jandarmilor pentru câțiva bătrâni din Prahova! Reacțiile oamenilor: „Eu zic să gazați ninsoarea!”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
11/01/2019, 14:00
Gestul jandarmilor pentru câțiva bătrâni din Prahova! Reacțiile oamenilor: „Eu zic să gazați ninsoarea!” GALERIE FOTO
Jandarmii au făcut un gest drăguț pentru câțiva bătrâni din Prahova

Aproximativ 50 de jandarmi prahoveni au lăsat deoparte pentru o zi tehnica din dotare pentru situațiile de urgență și au făcut un gest frumos pentru câțiva bătrâni de la un cămin din Prahova, dar și de la mai multe spitale. „Înarmați” cu lopeți, aceștia au îndepărtat zăpada din curțile spitalelor, iar gestul lor a stârnit reacții chiar pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei Române. Mulți au apreciat determinarea jandarmilor, însă nici cei care nu au uitat de intervenția violentă de la protestul din 10 august 2018 nu au fost puțini.

„Pentru că au știut că se pot baza pe sprijinul nostru, ne-au cerut ajutorul. Aproximativ 50 de jandarmi prahoveni au lăsat deoparte tehnica din dotare, pe care o folosesc în misiunile de ordine publică, și s-au echipat cu lopeți pentru zăpadă și multă determinare. Și, cu simț de răspundere, au deszăpezit căile de acces la un cămin pentru persoane în vârstă și la șase spitale din județul Prahova. Poate că nu e mult, dar, cu siguranță, am adus bucurie oamenilor”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei Române, alături de câteva poze.

Jandarmii prahoveni au deszăpezit curtea unui cămin de bătrâni
Jandarmii prahoveni au deszăpezit curtea unui cămin de bătrâni

Oamenii au reacționat pe Facebook după gestul făcut de jandarmi pentru câțiva bătrâni din Prahova

Postarea jandarmilor a strâns aproape 600 de reacții pe Facebook. Mulți au apreciat acțiunea jandarmilor din Prahova, însă angajații din cadrul M.A.I. nu au fost uitați pentru intervenția de la protestul din 10 august 2018. „Eu zic să gazați ninsoarea! Cum și-a permis să iasă în stradă?”, a fost reacția unuia dintre utilizatori, în timp ce altul a comentat: „Dacă aveți aceeași determinare ca cea a colegilor voștri din 10 august, deszăpeziți tot județul, nu doar poteca aceea!”

Acțiunea de deszăpezire s-a derulat și în curțile unor spitale
Acțiunea de deszăpezire s-a derulat și în curțile unor spitale

„Nu jandarmii sunt de vină pentru ce se întâmplă în țară. Fiecare român ar trebui să se schimbe individual, să fie bine în țara asta. Schimbarea ar trebiu să vină de la noi. Tot respectul pentru jandarmi”, a scris un alt utilizator.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×