George Stanca, înmormântat joi! Ce i-a pus familia în sicriu

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 11:16
George Stanca, înmormântat joi! Ce i-a pus familia în sicriu GALERIE FOTO
George Stana va fi înmormântat joi. Familia îi va pune în sicriu obiectele pe care le-a iubit

George Stanca va fi înmormântat, joi, iar familia a anunțat ce îi va pune în sicriu. Publicistul va fi înhumat cu lucrurile pe care le-a iubit cel mai mult: pălăria, fularul cu însemnele echipei de fotbal Rapid, tricolorul românesc şi o iconiţă cu Maica Domnului.

Poetul și publicistul George Stanca a murit la vârsta de 71 de ani. Persoanele care l-au cunoscut și au dorit să își ia rămas bun, dar și oameni care nu l-au întâlnit personal dar i-au admirat munca, au trecut miercuri pe la catafalcul jurnalistului, care a fost depus marți la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală. Aceștia s-au rugat și au aprins lumânări. Printre ei s-au numărat admiratori, prieteni, foşti colegi, colegi de facultate, fani ai echipei de fotbal Rapid și actori, care au depus flori și coroane.

George Stanca a murit la vârsta de 71 de ani
George Stanca a murit la vârsta de 71 de ani

George Stana va fi înmormântat joi. Familia îi va pune în sicriu obiectele pe care le-a iubit

„Înainte să moară a cerut să fie dus la terapie, pentru că îşi doreşte să trăiască. Era tonic şi energic. Nu am crezut că o să-l pierdem. Medicii au fost mai mult decât medici, au fost oameni! Au plâns când a murit. George făcea glume cu ei”, a declarat soția lui George Stanca pentru click! Femeia a mai spus că George Stanca a cerut să fie dus acasă pentru a mai dormi o dată în patul său.

George Stanca va fi înmormântat, joi, la Cimitirul Bellu din Capitală. Familia a anunțat că îi va pune în sicriu obiectele pe care jurnalistul le-a iubit cel mai mult: pălăria, fularul cu însemnele echipei de fotbal Rapid, tricolorul românesc şi o iconiţă cu Maica Domnului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×