Gara de Nord, paralizată! Trenurile sunt blocate din cauza unei avarii

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
28/01/2019, 10:54
Gara de Nord, paralizată! Trenurile sunt blocate din cauza unei avarii GALERIE FOTO
Gara de Nord, paralizată! Trenurile sunt blocate din cauza unei avarii

Gara de Nord a fost blocată, după ce s-a produs o avarie la rețeaua electrică din zonă. Luni dimineață, alimentarea cu energie electrică a avut de suferit în Gara de Nord, iar trenurile au fost blocate la intrare și ieșire. Cauza probabilă care a produs avaria a constat în gheaţa depusă pe firele electrice ce alimentează trenurile.

„Începând cu ora 6:15 a apărut o problemă tehnică în sistemul de alimentare cu energie electrică a firelor de contact care asigura intrarea şi ieşirea trenurilor în Gara de Nord, de la linia 5 până la linia 12.”, a spus purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan. Avaria a făcut ca alimentarea cu curent electric să fie oprită pe opt linii. Situația a dus la un blocaj al trenurilor la intrarea și ieșirea din Gara de Nord. Astfel au apărut întârzierile și la „Plecări” și la „Sosiri”.

Gara de Nord a fost paralizată! Avaria a blocat trenurile și s-au înregistrat întârzieri de peste o oră

O avarie în rețeaua de alimentare cu curent electric a paralizat Gara de Nord, în dimineața zilei de luni. Trenurile au fost blocate timp de două ore, cât a durat avaria. „Începând cu ora 6:15 a apărut o problemă tehnică în sistemul de alimentare cu energie electrică a firelor de contact care asigura intrarea şi ieşirea trenurilor în Gara de Nord, de la linia 5 până la linia 12. În acest interval s-a asigurat plecarea şi sosirea trenurilor în Gara de Nord doar de la liniile 1-4.Trenurile intră şi ies din Gara de Nord treptat. Cele care staţionează sunt oprite fie în gările din apropierea Capitalei fie pe parcurs”, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

O avarie în rețeaua de alimentare cu curent electric a paralizat Gara de Nord

Cpompania CFR SA a anunțat că avaria produsă în zona Podului Grant a afectat doar Gara de Nord, nu și circulația trenurilor din Gara Basarab. Avaria a produs „întârzieri mari, între 10 şi 45 de minute la sosire“, a mai punctat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, care a anunțat că, „începând cu ora 8,15 a fost remediat deranjamentul la alimentarea cu curentul electric.„, iar circulația trenurilor s-a reluat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×