Gara de Nord, paralizată! Trenurile sunt blocate din cauza unei avarii

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
28/01/2019, 10:54
Gara de Nord, paralizată! Trenurile sunt blocate din cauza unei avarii GALERIE FOTO
Gara de Nord, paralizată! Trenurile sunt blocate din cauza unei avarii

Gara de Nord a fost blocată, după ce s-a produs o avarie la rețeaua electrică din zonă. Luni dimineață, alimentarea cu energie electrică a avut de suferit în Gara de Nord, iar trenurile au fost blocate la intrare și ieșire. Cauza probabilă care a produs avaria a constat în gheaţa depusă pe firele electrice ce alimentează trenurile.

„Începând cu ora 6:15 a apărut o problemă tehnică în sistemul de alimentare cu energie electrică a firelor de contact care asigura intrarea şi ieşirea trenurilor în Gara de Nord, de la linia 5 până la linia 12.”, a spus purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan. Avaria a făcut ca alimentarea cu curent electric să fie oprită pe opt linii. Situația a dus la un blocaj al trenurilor la intrarea și ieșirea din Gara de Nord. Astfel au apărut întârzierile și la „Plecări” și la „Sosiri”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gara de Nord a fost paralizată! Avaria a blocat trenurile și s-au înregistrat întârzieri de peste o oră

O avarie în rețeaua de alimentare cu curent electric a paralizat Gara de Nord, în dimineața zilei de luni. Trenurile au fost blocate timp de două ore, cât a durat avaria. „Începând cu ora 6:15 a apărut o problemă tehnică în sistemul de alimentare cu energie electrică a firelor de contact care asigura intrarea şi ieşirea trenurilor în Gara de Nord, de la linia 5 până la linia 12. În acest interval s-a asigurat plecarea şi sosirea trenurilor în Gara de Nord doar de la liniile 1-4.Trenurile intră şi ies din Gara de Nord treptat. Cele care staţionează sunt oprite fie în gările din apropierea Capitalei fie pe parcurs”, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

O avarie în rețeaua de alimentare cu curent electric a paralizat Gara de Nord

Cpompania CFR SA a anunțat că avaria produsă în zona Podului Grant a afectat doar Gara de Nord, nu și circulația trenurilor din Gara Basarab. Avaria a produs „întârzieri mari, între 10 şi 45 de minute la sosire“, a mai punctat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, care a anunțat că, „începând cu ora 8,15 a fost remediat deranjamentul la alimentarea cu curentul electric.„, iar circulația trenurilor s-a reluat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×