Gabriela Cristea a descoperit că poate face bani mai ușor din asta și ar renunța la televiziune. ”Mă apuc de…”

Sanda Popescu   
în Stiri mondene
04/08/2018, 15:56
Gabriela Cristea a descoperit că poate face bani mai ușor din asta și ar renunța la televiziune. ”Mă apuc de…”
Anunțul a fost făcut de aceasta în direct, în timpul emisiunii sale televizate. După ce vedeta a vorbit pe tot parcursul săptămânii despre pariuri sportive

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, a spus că vrea să renunțe la televiziune. Anunțul a fost făcut de aceasta în direct, în timpul emisiunii sale televizate. După ce vedeta a vorbit pe tot parcursul săptămânii despre pariuri sportive, vine, în cele din urmă, cu o idee de a se reprofila. Gabriela Cristea a spus că vrea să înceapă să organizeze gale sportive. ”Mă apuc de gale K.O!”, a spus vedete, în direct. Fanii prezentatoarei au fost puși pe jar de această veste, dar moderatoarea a clarificat imediat situația, spunând că totul a fost doar o glumă.

Gabriela Cristea, despre experiența de a fi mamă

Prezentatoarea tv, împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, și-au dorit cu ardoare un copil, de aceea acum sunt tot timpul în preajma fetiței lor, Victoria. ”Cred că toate mamele sunt panicoase! Eu nu am crezut că poate cineva să mă schimbe atât de radical și să fiu atât de responsabilă pentru altcineva! Dar nu îmi pare rău nicio secundă! E foarte greu! La al doilea copil probabil că lucrurile sunt evidente, știi ce te așteaptă, dar la primul copil este destul de greu că nu știi, copilul nu poate să îți spună: „Mă doare!’, „Nu îmi place!’, „Mă zgârie!’ și trebuie să descoperi practic ce are. Și începi: îți pui în practică mirosurile, după care le iei treptat. În ultima vreme am cam început după mârâit să înțeleg și ce își dorește. Dacă plânge într-un fel, înseamnă că trebuie schimbată, în altfel că trebuie să mănânce! Ăsta, de exemplu, este un mârâit de socializare! Adică încă nu este supărată!”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, a spus că vrea să renunțe la televiziune.
Prezentatoarea tv, împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, și-au dorit cu ardoare un copil, de aceea acum sunt tot timpul în preajma

De asemenea, ajutorul lor, în ceea ce privește creșterea copilului, este doar mama lui Tavi, care vine când și când.”Pe mine mă ajută soțul și pe soț îl ajut eu. Ne ajutăm reciproc! Deocamdată stăm doar noi doi cu ea, pentru că nu suntem pregătiți. Bunica (n.r. mama lui Tavi Clonda) a venit de câteva ori și mai mult m-a ajutat pe mine în gospodărie, în sensul că m-a ajutat cu curățenia, dar nu cu copilul! Deocamdată nu se apropie nimeni de copil, decât noi! Probabil că din ianuarie voi reveni pe micul ecran, dar nu mă mai întreba lucrurile astea că mă apucă plânsul! Sunt așa, jumate, jumate! Îmi doresc să mă întorc evident, pentru că vreau să fiu o femeie activă și să îmi continui cariera, dar în același timp îmi este foarte greu să mă gândesc la momenul în care o să o las acasă cu tati . Și sper că doar cu el, nu cu altcineva”, a declarat prezentatoarea pentru Libertatea.

Biografie

Gabriela Cristea a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din SNSPA, București și Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică. A debutat la TVR 1, în 1996, fiind prezentator al concursului Eurovision. Până în februarie 1996 a prezentat emisiunii matinale și de divertisment la Tele 7abc, iar apoi până în iulie 2000 a lucrat la ProTv ca PR Manager în campania ProNato și prezentator. În perioada noiembrie 2000-iulie 2005 a fost prezentator de știri și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×