Fiica Gabrielei Cristea a făcut febră, iar vedeta nu a dormit toată noaptea! Ce a povestit

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
21/07/2018, 19:21
Fiica Gabrielei Cristea a făcut febră, iar vedeta nu a dormit toată noaptea! Ce a povestit GALERIE FOTO

După ce fiica ei a făcut febră, Gabriela Cristea nu a dormit toată noaptea. Asta a povestit chiar ea, în direct la TV. Prezentatoarea TV își face griji mari pentru durerile pe care le simte micuța, în această perioadă.

Victoria, fetița Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda, a ajuns la perioada în care îi ies dinții. Asta îi crează mari neplăceri, iar vedeta mărturisește că nu doarme noaptea pentru că micuța face febră mare și plânge de durere. ”Fiică-mea suferă îngrozitor, pentru că îi ies dinții, a făcut febră, nu am dormit… vai de noi” a spus Gabriela Cristea, în emisiunea ei.

Fiica Gabrielei Cristea a făcut febră, iar vedeta nu a dormit toată noaptea

Chiar dacă nu a dormit toată noaptea, din cauza faptului că fiica ei a făcut febră, Gabriela Cristea spune că își mai dorește copii. ”Recunosc că mi-ar fi plăcut să am copii mai de tânără, dar știi cum e… Dumnezeu se tăvălește pe jos de râs la dorințele pe care le avem. Mi se pare că ne-a trimis-o pe Victoria când trebuia. Atunci când am depus armele s-a întâmplat. Ai venit tu (n.r. Mădălin Ionescu) cu Cristina, stăteam în Otopeni. Și i-am spus: Ia bea din paharul ăsta! Ea era însărcinată. A luat paharul și a băut și am zis:”Dă-mi paharul să beau!”. Și am rămas însărcinată. Mi-am dorit-o atâta de mult pe Victoria și sunt mai mult decât mulțumită și nu pot să-l rog pe Dumnezeu să-mi mai trimită un copil, dar dacă vrea să-mi trimită îl primim cu brațele deschise.”, spunea acum ceva timp Gabriela Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×