Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetița, cu o zi înainte de botez

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 17:35
Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetița, cu o zi înainte de botez
Gabriela Cristea și fetița Iris, la spital. Sursa foto: adevărul.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns de urgență la spital cu fetița Iris astăzi, cu o zi înainte de botez. Se pare că Iris a înghițit apă din mare și a făcut enterocolită. Părinții micuței au ajuns la spital destul de îngrijiorați, iar apoi, după ce a consultat-o doctorul, Gabi și Tavi s-au mai liniștit.

Gabriela Cristea, la spital cu micuța Iris

Botezul este programat pentru ziua de mâine, 6 septembrie 2019. La acest eveniment sunt așteptați 100 de oameni, printre care se numără familia, prietenii mai cunoscuți sau ceva mai celebri. Nu e exclus ca la petrecere să revedem aceleași figuri mondene printre care Oana Roman, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sau cuplul Pestrițu-Steblea.

„A făcut o enterocolită, am fost ieri cu ea la doamna doctor şi e ok… În sensul cât poate să fie de ok. Azi trebuia să dăm analizele, dar nu am avut de la ce, n-a făcut ce trebuia”, a declarat Gabriela Cristea, scrie româniatv.net.

Gabriela Cristea fetița
Iris, cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea, a făcut enterocolită după ce a înghiți apă din mare. Sursa foto: viva.ro

Pregătirile pentru botez, în toi

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda. „Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant”, au declarat cei doi soți recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×