Gabriel Cotabiță, fascinat de Irina Rimes. A lăudat-o într-un mare fel!

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/11/2019, 18:53
Gabriel Cotabiță, fascinat de Irina Rimes. A lăudat-o într-un mare fel!
Gabriel Cotabiță a lăudat-o pe Irina Rimes. Sursa foto: b1.ro

Cântărețul Gabriel Cotabiță este topit după Irina Rimes. Stați, nu vă gândiți la altceva! E vorba despre faptul că îi apreciază muzica și felul în care o transmite publicului, la spectacolele pe care le face. Artistul a spus că apariția ei pe scenă este miraculoasă, o adevărată încântare.

Gabriel Cotabiță, fascinat de Irina Rimes

Cotabiță spune că basarabeanca este un exemplu viu că muzica valoroasă nu dispare așa ușor, cum i-au cântat unii prohodul în ultima vreme. Vedeta din Republica Moldova produce o muzică specială în viziunea lui Cotabiță. „Acum o văd pe IRINA RIMES, cu muzica ei așa de specială. În tot marasmul de pseudo latino din România ea apare pe scenă ca o încântare”, a scris Cotabiță pe Facebook.

„Mai există speranță! Muzica de valoare nu dispare”, a completat cântărețul. Irina Rimes se bucură de o popularitate de care nu a avut parte niciodată. Piesele cu care s-a făcut remarcată au propulsat-o în topul artistelor care vând cel mai mult în industria muzicală românească. Irina face parte din juriul emisiunii Vocea României, alături de alte nume consacrate precum Smiley, Tudor Chirilă sau Horia Brenciu.

Irina Rimes a lansat piesa „Nicăieri”

Artista a lansat recent un nou hit, despre care a vorbit cu mândrie: „Nicăieri a apărut într-o sesiune cu Vlad Lucan, unul dintre producătorii mei preferați. Piesa este cântată cu versuri scrise de acum doi ani, m-am întors în trecut ca să pot scrie piesa asta”. Printre cele mai cunoscute melodii ale cântăreței se numără „Bolnavi amândoi”, „Cosmos” și „Visele”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×