Frankfurt de la Vacanţa Mare, de nerecunoscut! Cum arată Iulian Ilinca la 46 de ani. GALERIE FOTO

Frankfurt de la ”Vacanța Mare” este de nerecunoscut la aproape 46 de ani! Îl cheamă Iulian Ilinca, însă lumea continuă să-l identifice cu personajul pe care l-a interpretat. Actorul este cunoscut de întreaga țară datorită replicii sale „Te sparg, să moară mama”.

Și, chiar dacă grupul umoristic și-a încheiat de ceva vreme activitatea de pe micile ecrane, bărbatul nu a renunțat la pasiunea sa. Acesta nu a lăsar în urmă actoria, iar în ultimii ani a putut fi văzut în diferite piese de teatru precum: „O noapte furtunoasă” și ”Ketchup”. Iulian Ilinca ba chiar a a apărut și în câteva reclame.

Iulian Ilinca sau Frankfurt de la „Vacanța Mare”, de nerecunoscut la 46 de ani

Așadar, după ce în 2016, când „Vacanța Mare” s-a filmat pentru ultima dată la Kanad D, Frankfurt a luat o mică pauză. În prezent, Iulian Ilinca este schimbat total.

„Vacanța Mare” este un grup umoristic românesc, ce a fost adus la viață în anul 1988

Actorul și-a lăsat barbă și mustață, are părul lung, iar în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare apare des îmbrăcat în costum.

Actorul și-a lăsat barbă și mustață, are părul lung și poartă des costum

„Vacanța Mare” este un grup umoristic românesc, ce a fost adus la viață în anul 1988, de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu. Inițial, grupul trebuia să se formeze în 1987, însă până s-a decis oficial, a ajuns să se construiască abia anul următor.

Actorul este schimbat total

Primul spectacol a fost susținut în 1988, într-o remorcă de tractor, moment în care trupa era formată din patru membri. În 1990, s-a alăturat și Dan Ștefănescu. Doi ani mai târziu, acesta, împreună cu Felix Sava au părăsit „Vacanța Mare”.

Îl cheamă Iulian Ilinca, însă lumea continuă să-l identifice cu personajul pe care l-a interpretat

În anul 2007, din ansamblu făceau parte: Murug Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrecu, cunoscut și drept Axinte, precum și colaboratorii mai mult sau mai puțin constanți ca: Iulian Ilinca, celebrul Frankfurt, Emil Rădinoiu, cel zis Mitică, Mirela Stoian, cea care o interpreta pe Lila, și George Robu, cunoscut drept Romică.