Fotografie șoc: Naomi Campbell a pozat fără perucă! Artista are mari probleme cu părul

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
01/01/2019, 17:14
Fotografie șoc: Naomi Campbell a pozat fără perucă! Artista are mari probleme cu părul GALERIE FOTO

Cum arată părul lui Naomi Campbell în realitate? Ei bine, celebrul model a pozat fără perucă, iar fanii au fost șocați! Datorită tratamentelor din ultimii 20 de ani, vedeta are acum mari probleme în ceea ce privește podoaba capilară. Naomi Campbell a chelit!

Problemele cu părul ale fotomodelului au apărut datorită faptului că și-a supus scalpul la tot felul de tratamente periculoase ca să arate bine în reclame și pe podiumuri. După ce părul i s-a deteriorat constant, vedeta a apelat la tot felul de trucuri pentru a masca acest lucru. Naomi Campbell a purtat peruci în ultima vreme și a renunțat la extensii, dar regenerarea părului său nu s-a produs.

Naomi Campbell a postat o fotografie șoc! A renunțat la perucă și s-a văzut că și-a pierdut părul

Medicii au avertizat-o pe Naomi Campbell că va avea probleme cu părul, dacă tratamentele sale de acest gen devin o practică frecventă. Efectele au fost  devastatoare pentru părul vedetei, care a început să chelească. Naomi Campbell a ajuns la vârsta de 48 de ani, dar este fotomodel profesionist de mai bine de 30 de ani când a devenit cunoscută și pe plan internațional. Pentru foarte mult timp, vedeta născută la Londra a deținut titulatura de cel mai bine plătit fotomodel din lume.

Fotografia șoc, prin care Naomi Campbell și-a speriat fanii pe Instagram

Naomi Campbell arată un păr aranjat impecabil în prezentările de modă și în pictoriale, dar realitatea e alta! Într-o postare pe Instagram, fotomodelul a pozat fără perucă, iar fanii au fost șocați. Vedeta a apărut cu porțiuni mari din scalp pe care părul lipsește. „Extensiile, onduleuri, orice chesstii artificiale care atârnă de păr, indiferent dacă le atașați cu clei, magneți speciali sau bandă vor cauza pagube în timp”, a declarat Alan Bauman, unul dintre cei mai mari specialiști în transplanturi de păr din lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×