Florin Iordache o critică pe Corina Crețu, după ce și-a anunțat candidatura la europarlamentare

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/01/2019, 15:57
Florin Iordache o critică pe Corina Crețu, după ce și-a anunțat candidatura la europarlamentare GALERIE FOTO
Florin Iordache o critică pe Corina Crețu

Comisarul european Corina Crețu și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare, însă decizia a fost aspru criticată de membrii PSD. Vicepreședintele partidului, Florin Iordache, a criticat-o pe Corina Crețu, susținând că trebuia să se consulte mai întâi cu PSD și abia apoi să ia o hotărâre.

„M-a deranjat modul în care doamna comisar a atacat Guvernul României. Eu nu am mai văzut ca un comisar al unei ţări să îşi atace propriul Guvern. Dacă era din partea unui partid de opoziţiei, poate, dar nici aşa nu înţelegeam, cu atât mai mult cu cât ea a ajuns acolo din partea PSD”, a declarat Florin Iordache pentru postul de televiziune Antena 3.

Corina Crețu și-a anunțat candidatura la europarlamentare
Corina Crețu și-a anunțat candidatura la europarlamentare

Florin Iordache o critică pe Corina Crețu

„Să-ţi ataci Guvernul ţării tale că nu a făcut, că nu a depus toate eforturile, că gradul de absorbţie… şi aşa mai departe nu e în regulă. Nu crezi că prima ofertă trebuia să o ai de la partidul tău şi să ai o discuţie cu partidul tău? A fost o recepţie acum două seri după concertul de la Ateneu şi la care n-am văzut-o. Toţi cei 27 de comisari au venit şi, nu întâmplător sau nu, dumneaei nu a venit. Dar ca dovadă de fair-play era să aştepte să aibă o discuţie”, a mai spus vicepreședintele PSD.

Corina Crețu a anunțat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare și că este dispusă să accepte propunerea venită din partea lui Victor Ponta, liderul Pro România. „Dacă nu mai sunt dorită într-un loc, ce să fac? Să mă duc în munţi la 50 de ani?”, a spus comisarul european.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×