Florin Busuioc a revenit la rubrica Meteo de la Știrile PRO TV. Reacția colegilor când l-au văzut

Florin Busuioc a prezentat din nou rubrica Meteo din cadrul ştirilor Pro TV. După ce a suferit un infarct în luna noiembrie a anului trecut, atunci când se afla pe scena unui teatru din Craiova, vedeta trustului PRO a revenit pe sticlă, spre bucuria tuturor fanilor săi.

Acesta a fost prezentat de către Oana Andoni, gazda ştirilor, care a spus „Am o surpriză pentru voi. S-a întors la treabă, ne-a fost dor de tine”. „Și mie mi-a fost. Vin cu vești nu prea plăcute”, a fost reacţia lui Florin Busuioc, referindu-se, bineînţeles la starea vremii.

Florin Busuioc a revenit la rubrica Meteo de la Stirile PRO TV

Florin Busuioc a trecut printr-o grea încercare şi atunci când a vorbit despre trauma pe care a trăit-to a spus că în cazul în care i se întâmpla să sufere acel atac de cord acasă nu crede că ar fi supravieţuit: „Am avut un atac de cord destul de puternic. Nici nu vreau să-mi aduc aminte, sincer. Dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple. Neti mi-a spus că a avut mare încredere ca știa cât trag și cât pot să duc. N-am avut nicio spaimă majoră, pentru că știam că o să-ți revi!” Nu am ramas cu nicio sechela aici. Puteam să am probleme, să am sechele din cauza lipsei de oxigen. Uite că nu s-a întâmplat! Dacă s-ar fi întâmplat acasă…nu mă mai ridicam.” Acum, însă, necazul s-a sfâşrit iar Busu a revenit la TV.

Florin Busuioc, în timp ce prezenta rubrica Meteo în cadrul Ştirilor de la PRO TV. Este prima apariţie după ce a suferit infarctul la Craiova

 

Cât timp s-a recuperat după infarct şi intervenţia chirurgicală. Florin Busuic a fost înlocuit la Pro TV de către Ramona Păuleanu, care a fost reporter în trust.